Οριστική διακοπή της λειτουργίας του ξενοδοχείου «Πεντελικόν»;

0
372

Διάσταση απόψεων μεταξύ του νέου ιδιοκτήτη του ακινήτου και του επιχειρηματία που είχε τη διαχείριση. Για οριστική διακοπή λειτουργίας κάνει λόγο η εταιρία Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Βαρδή.

Στη διακοπή λειτουργίας του ιστορικού ξενοδοχείου «Πεντελικόν» της Κηφισιάς οδήγησε η διάσταση απόψεων που φέρεται να εκδηλώθηκε μεταξύ του νέου ιδιοκτήτη του ακινήτου όπου στεγάζεται η μονάδα και της εταιρίας «Βάρδης» η οποία διαχειρίζεται την άδεια λειτουργίας του.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου ενημερώθηκαν, ήδη, από τη διοίκησή του να αποχωρήσουν από τα δωμάτιά τους.

Πρόσφατα, το ακίνητο στο οποίο στεγάζεται το ιστορικό ξενοδοχείο πέρασε στα χέρια Έλληνα ομογενή από τη Ν. Αμερική έναντι 23 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πηγές της αγοράς, ο παλαιός ιδιοκτήτης του ακινήτου του ξενοδοχείου, επιχειρηματίας Χάρης Βάρδης, συζητούσε με τον νέο ιδιοκτήτη προκειμένου η μονάδα να εξακολουθήσει κανονικά τη λειτουργία της.

Πηγή, ωστόσο, από το περιβάλλον του Χ. Βάρδη με την οποία επικοινώνησε το Euro2day.gr, αναφέρει πως επήλθε διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών και αποφασίστηκε η διακοπή λειτουργίας της μονάδας!

Όπως σημείωσε, χαρακτηριστικά, «υπάρχουν νομικά θέματα που θα πρέπει να επιλυθούν»!!

Άγνωστο παραμένει αν το ξενοδοχείο θα επαναλειτουργήσει, αν θα φιλοξενηθεί στο ίδιο ακίνητο ή η εταιρία «Βάρδης» θα χρησιμοποιήσει άλλο ακίνητο για την επαναλειτουργία του.

Η ανακοίνωση της Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Βάρδη

Η εταιρία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΑΡΔΗ Α.Ε. και το «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟN» μετά από μια πολυετή και επιτυχημένη πορεία συνεχούς και συνεπούς προσήλωσης στην υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση, θα ήθελε κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσει για την προτίμησή σας αλλά και για την εμπιστοσύνη σας.

Με αυτό σαν γνώμονα, η Διοίκηση της εταιρίας θα ήθελε να σας ενημερώσει σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των κτιριακών εγκαταστάσεων. Από τα μέσα Μαΐου 2015 ο νέος ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων είναι ο κ. Δουζόγλου.

Η Διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον νέο ιδιοκτήτη ώστε να επιτευχθεί μία ομαλή μετάβαση από την προηγούμενη ιδιοκτησία στη νέα, και με μοναδικό στόχο τη συνεχή, αδιάλειπτη και συνεπέστατη λειτουργία του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟN.

Παρά τις άοκνες προσπάθειες της Διοίκησης, οι προσπάθειες αυτές δεν απέδωσαν και η σημερινή αιφνίδια απόφαση του νέου ιδιοκτήτη ήταν το εμβληματικό και ιστορικό ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟN να διακόψει οριστικά τη λειτουργία του τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 στις 12μ.μ., όπως και έγινε.

Το σύνολο των πελατών που διέμεναν στο Ξενοδοχείο ενημερώθηκε σχετικά και ήδη έχει αποχωρήσει.

Η Διοίκηση της εταιρίας εργάζεται ήδη με σκοπό την άμεση και πλήρη μεταφορά των λειτουργιών της εκτός των εγκαταστάσεων της Κηφισιάς.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here