Οριστικό τέλος για τις «Ειδήσεις Σαββατοκύριακο» και κίνηση ενίσχυσης της «απλής» Real News !

0
205

Το φύλλο του Σαββάτου, 30 Σεπτεμβρίου, ήταν το τελευταίο για τις «Ειδήσεις Σαββατοκύριακο» και συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα.

Το κλείσιμο της εφημερίδας ουδόλως επηρεάζει από πλευράς θέσεων εργασίας το δημοσιογραφικό δυναμικό (αφού η εφημερίδα έβγαινε εκ των ενόντων και, ουσιαστικά, με προσωπικό πoυ δεν πληρωνόταν), όμως η αποτυχία μιας ακόμα εκδοτικής προσπάθειας αποτελεί πλήγμα για το ισχυρό κύρος του Real Group. 

Το τελευταίο φύλλο του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Είχε προηγηθεί η διακοπή έκδοσης των καθημερινών Αληθινών Ειδήσεων, που έμειναν στην κυκλοφορία για λίγους μήνες, καθώς και η αναστολή έκδοσης της Αγοράς που έγινε ένθετο στις «Ειδήσεις Σαββατοκύριακο». 

Επίσης το Real Group έχει διακόψει τη λειτουργία του αθλητικού σάιτ gamesport.gr.

Η κίνηση της Real

Η Real News από αυτήν τη Κυριακή κάνει μία κίνηση προκειμένου να βελτιώσει την κυκλοφορία της (η οποία πιθανόν έχει πληγεί και γι’ αυτό δεν ανακοινώνεται) προσφέροντας και στην έκδοση των δύο ευρώ το ένθετο Real Life το οποίο υπήρχε μόνο από την «ακριβή» έκδοση. 

Το συγκεκριμένο ένθετο έχει ανάλαφρα θέματα, καλλιτεχνικά, στηρίζεται στο πνεύμα του gossip και παρουσιάζει σημαντική αναγνωσιμότητα. 

Υ.Γ. ΠΟΛΕΜΟΣ: Ο Μάκης θυμίζει τώρα υποκλοπές συνομιλιών του Χατζηνικολάου – Δείτε με ποιους και για ποιους……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here