ΟΧΙ δεν έκανε μαϊμού εμβόλιο με ορό ο Μητσοτάκης.

0
470

Θεωρίες συνωμοσίας έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο αναφορικά με το εάν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε όντως το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ή κάποιο απλό διάλειμμα με φυσιολογικό ορό. Υπάρχει και η άλλη διάσταση των ίδιων ισχυρισμών, ότι το εμβόλιο δεν βγήκε από κάποιο ψυγείο, αλλά ήταν έξω επί ώρες. Ενώ θα έπρεπε να διατηρείται στους –60 βαθμούς Κελσίου.

Αυτές οι θεωρίες οξύνονται μάλιστα με το φωτογραφικό υλικό από τις κάμερες την ώρα του εμβολιασμού του πρωθυπουργού, που δείχνουν όντως ένα πλαστικό μπουκάλι το οποίο κρατάει νοσοκόμα και από το οποίο τραβάει το διάλειμμα με τη σύριγγα.

Ηρεμήστε όμως, ο φυσιολογικός ορός ήταν απολύτως φυσιολογικό να χρησιμοποιηθεί!

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι όντως η νοσοκόμα κρατούσε μπουκάλι με αλατούχο διάλειμμα, αυτό που λέμε «φυσιολογικό ορό», διότι έτσι υπαγορεύει η Φάιζερ να γίνεται το εμβόλιο!

Όπως βλέπουμε αναλυτικά στο φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσης του εμβολίου:

Δηλαδή το εμβόλιο αφού μείνει εκτός ψυγείου για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, εδώ διαλύεται και η πρώτη θεωρία συνωμοσίας ότι δηλαδή το εμβόλιο δε βγήκε από κάποιο ψυγείο, πρέπει να διαλυθεί σε φυσιολογικό ορό 1,8 ML!

Άρα, όντως το εμβόλιο δεν έπρεπε να είναι στο ψυγείο, διότι έπρεπε να έχει έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πριν εμβολιαστεί ο Πρωθυπουργός, διαδικασία που όπως καταλαβαίνουμε απαιτεί το διάλυμα να μείνει αρκετή ώρα εκτός ψυγείου.

Και όντως το μπουκαλάκι που κρατάει η νοσοκόμα είναι φιαλίδιο φυσιολογικού όρου, διότι εκεί έπρεπε να διαλυθεί το εμβόλιο, όπως αναφέρει ξεκάθαρα και οι οδηγίες.

Ο ισχυρισμός λοιπόν ότι ο Μητσοτάκης έκανε εμβόλιο με φυσιολογικό ορό αντί για το κανονικό εμβόλιο, ΔΕΝ ισχύει….κ. Γιώργο Τράγκα!!

Υ.Γ. Γιώργος Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης θα κάνει εμβόλιο με νερό»!!!

Απίστευτος ισχυρισμός πριν από λίγο από τον Γιώργο Τράγκα στην ραδιοφωνική εκπομπή στον Ελλάδα 94,3 FM.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

Υ.Γ.1. Παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη για το εμβόλιο που έκανε ο πρωθυπουργός-Απίστευτο αυτό που αποκάλυψε.

Με παρέμβαση της η Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι, πήρε θέση για όσα λένε διάφοροι κακοπροαίρετοι για το εμβόλιο που έκανε ο Πρωθυπουργός.

Όπως είπε, αν ο Πρωθυπουργός έκανε ψεύτικο εμβόλιο και αρρώσταινε μετά, θα χρεοκοπούσε η χώρα καθώς θα δυσφημιζόταν η Pfizer και θα ζητούσε αποζημίωση!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here