Ο «Απομονωμένος» Ερντογάν είδε τους πάντες, ενώ ο «Πυλώνας» Μητσοτάκης είδε στα όρθια τον Ράμα.

0
346

Με επικοινωνιακά κόλπα δεν κρύβεται η κατάρρευση της χώρας…

Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ, ήταν μία μαύρη σελίδα στην Ελληνική ιστορία. Σε μία εξαιρετικά κρίσιμη Εθνική στιγμή μάλιστα. Και αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη του Πρωθυπουργού, ο οποίος ανέχθηκε να του συμπεριφερθούν ως  παρία, ως ανεπιθύμητο, παρά το γεγονός ότι Ελλάδα είναι ένας διαχρονικά συνεπής σύμμαχος.

Την ίδια στιγμή, τα Ελληνικά ΜΜΕ εξακολουθούν να διαδίδουν ψεύδη, μιλώντας για τον δήθεν απομονωμένο Ερντογάν. Με την διαφορά ότι η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Ο Ερντογάν, είδε κυριολεκτικά τους πάντες. Όλους τους ισχυρούς, Μπάιντεν, Μέρκελ, Μακρόν, Τζόνσον κλπ. και τον Μητσοτάκη.

Σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη που μετά βίας και στα όρθια είδε τον Τζόνσον για 2 λεπτά και τον Ράμα της Αλβανίας για 5 λεπτά, πάλι στα όρθια.

Η αναμνηστική φωτογραφία ήταν η απόλυτη ντροπή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαμένος στο βάθος ως παρίας, την στιγμή που ο Ερντογάν πόζαρε ως πρωταγωνιστής, αποτυπώνει αυτή την άβολη πραγματικότητα.

Δηλαδή το ΝΑΤΟ έθαψε τον «πυλώνα σταθερότητας» και αναβάθμισε την «εστία ανωμαλίας» που συνιστά απειλή για την ίδια τη συμμαχία.

Εννοείται ότι και στην ουσία, η Ελλάδα ήταν σα να μην υπήρχε στην θεματολογία της συνόδου. Η Ελλάδα που βάλλεται πανταχόθεν και οι σύμμαχοι θα έπρεπε να την υποστηρίξουν, αγνοήθηκε πλήρως.

Ο Μπάιντεν αρνήθηκε ακόμα και μία ολιγόλεπτη συνομιλία στον Έλληνα πρωθυπουργό, παρά τις βάσεις και τις στρατιωτικές παραχωρήσεις που η Ελλάδα έχει παραχωρήσει στις ΗΠΑ.

Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε η Ελλάδα θεωρείτε γεωπολιτικά περιθωριοποιημένη, είτε ο Πρωθυπουργός θεωρείτε πολιτικά ως παρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here