Ο Βασίλης Βάρσος προωθεί, εμμέσως πλην σαφώς, την δημαρχιακή του υποψηφιότητα το 2019.

0
838

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το προσωπικό επισκεπτήριο του κ. Β. Βάρσου με τίτλο «Ανθρωπιά, Έργα, Τιμιότητα»!!…….το οποίο προαναγγέλλει ότι «και πάλι μαζί σας……Δημότες Κηφισιάς»!!

Τώρα κατά πόσον κατεβαίνει ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς ως ανεξάρτητος ή όχι, γιατί θεωρεί ότι τα προβλήματα της Κηφισιάς δεν έχουν κομματικό χρώμα!……αναμένουμε στο ακουστικό μας για να το μάθουμε.

Υπενθυμίζουμε ότι την ανεξάρτητη δημαρχιακή του υποψηφιότητα για το Δήμο Κηφισιάς για πρώτη φορά είχε αναγγείλει ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Βάρσος τον Ιούνιο του 2010.

Τότε τόνιζε στις δηλώνεις του ότι:

«Δεν θα αλλάξουμε το χαρακτήρα της Ερυθραίας, της Κηφισιάς και της Εκάλης, διότι σεβόμαστε τις επιλογές των τοπικών κοινωνιών, τις ιδιαιτερότητες, τις παραδόσεις και τις ανάγκες κάθε περιοχής. 

Θα παλέψω για μια ισότιμη και ακομμάτιστη διαχείριση των κοινωνικών προβλημάτων, για μια διαφανή διοίκηση με λογοδοσία και σεβασμό στο φορολογούμενο πολίτη και για τη στήριξη και ανάδειξη των μοναδικών χαρακτηριστικών του Δήμου Κηφισιάς».

Τελικά όμως ο κερδισμένος των δημοτικών εκλογών του 2010 ήταν ο Ν. Χιωτάκης και μάλιστα με μεγάλη διαφορά!!

Υ.Γ. Όσον αφορά την εκ νέου υποψηφιότητα του κ. Β. Βάρσου, το 2019, αυτή παραμένει μυστήριο, καθώς, μπορεί ο πρώην Δήμαρχος να έχει πει παλαιότερα ότι, «είναι στα πρόθυρα της αποστρατείας!!»…..εντούτοις κάτι τέτοιο είχε δηλώσει και πριν τις εκλογές: 

(1) του 2010 στις οποίες, όχι μόνο συμμετείχε, αλλά κατάφερε να εκλεγεί στη μείζονα αντιπολίτευση,

(2) του 2014 στις οποίες συνέπραξε με την Δημοτική Παράταξη του Ν. Χιωτάκη και εξελέγη μέλος της μείζονας αντιπολίτευσης.

Υ.Γ.1. ΜΗΠΩΣ είναι καιρός ο πρώην Δήμαρχος να συνειδητοποιήσει ότι στην ηλικία των 70ς, που τυχαίνει η ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις την προσωπική σου ταυτότητα και τους στόχους της ζωής σου υπό το κράτος καταστάσεων, όπως είναι η σωματική γήρανση, η συνειδητοποίηση των περιορισμένων πια δυνατοτήτων σου για την επαρκεί διαχείριση των αναγκών του δημαρχιακού θώκου, κτλ……..«φθάνει η ώρα της αποστρατείας»!!……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here