Ο Βασίλης Κοκοτσάκης εξηγεί τα Κομβικά σημεία της Τελικής Επικαιροποιημένης Έκθεσης για τα Τέμπη.

0
98

Ο Βασίλης Κοκοτσάκης, Ειδικός πραγματογνώμονας σε θέματα πυρκαγιών Τεχνικός Σύμβουλος οικογενειών θυμάτων Δυστυχήματος Τεμπών της 28/2/2023, μιλάει στον 98.4 για τα Κομβικά σημεία της τελικής Επικαιροποιημένης έκθεσης για τα Τέμπη, που κατατέθηκε στο Ανακριτή Λαρίσης, που όπως τονίζει με στοιχεία και αποδείξεις κι όχι απλά εικασίες, ανασυνθέτουν πλήρως το σκηνικό του φονικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος, αναδεικνύοντας τις ευθύνες αλλά και τις «συντονισμένες» αμέλειες τόσων πολλών εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων στην υπόθεση.

Ο Πραγματογνώμονας Βασίλης Κοκοτσάκης στο Kontra:

Ο Βασίλης Κοκοτσάκης, τεχνικός σύμβουλος των οικογενειών των θυμάτων των Τεμπών μίλησε στην εκπομπή Κόκκινη Ζώνη με τον Πάνο Παναγιωτόπουλου για το νέο πόρισμα.

Η 75σέλιδη έκθεση τεχνικών συμβούλων που ορίστηκαν από τους συγγενείς θυμάτων επισημαίνει συνολικά 30 «γκρίζες ζώνες» που με προσοχή θα πρέπει να εξεταστούν από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Παναγιωτόπουλος: «…Δηλαδή κύριε Κοκοτσάκη, αν δεν γίνονταν λαθρεμπόριο, θα ζούσαν παραπάνω άνθρωποι; Γιατί πολλοί άνθρωποι δεν σκοτώθηκαν αλλά κάηκαν».

Κοκοτσάκης: «Ναι, τουλάχιστον επιπλέον 16 άτομα θα ζούσαν σήμερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here