Ο Βελόπουλος έδωσε τα πτυχία του στην δημοσιότητα.

0
789

Υ.Γ. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου «διαψεύδει» τον Βελόπουλο σε σχέσει με το πτυχίο του.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ανακοίνωση του στις  19/05/20, που δημοσιεύει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, διαψεύδει κατηγορηματικά τα στοιχεία που περιέχονται στο βιογραφικό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, σε σχέση με τις σπουδές του.

«Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή / και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν προσφέρει πτυχίο “Επικοινωνίας” ή “Ελληνικού Πολιτισμού”»…αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Πανεπιστήμιο.

Συγκεκριμένα στο βιογραφικό του σημείωμα στην ιστοσελίδα της Βουλής και στην ιστοσελίδα www.velopoulos.gr/viografiko, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» αναφέρει ότι έχει λάβει το 2013 από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία.

Υ.Γ.1. Προς αποσαφήνιση  των πραγμάτων: Το Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι διαφορετικό από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου!!

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ένα σύγχρονο και πρωτοπόρο Δημόσιο Πανεπιστήμιο, με έδρα τη Λευκωσία. Υιοθετώντας και εφαρμόζοντας την ευέλικτη μεθοδολογία της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, πέτυχε να χαράξει νέες προοπτικές στις πανεπιστημιακές σπουδές και τη διά βίου μάθηση.

Υ.Γ.2. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σύμφωνα με πληροφορίες αποστέλλει εξώδικο με την οποία ζητεί να ανακληθούν τα fake news, αλλιώς θα αναγκαστεί να υπερασπιστεί ενδίκως την τιμή και την υπόληψή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here