Ο Γιάννης Μαρκόπουλος στο Ηρώδειο.

0
327

«Με λογισμό και μ’ όνειρο» είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα δώσει την 1η Σεπτεμβρίου 2013 στις 9 μ.μ. στο Ηρώδειο ο Γιάννης Μαρκόπουλος.

Ο συνθέτης θα διευθύνει τα έργα του , σε μια βραδιά που θα μας ταξιδέψει σε αγαπημένα ακούσματα, ανασύροντας – σύμφωνα και με τον τίτλο – «το λογισμό» και «τ’ όνειρο», σε μια εποχή δύσκολη, όπως η σημερινή.

Συνταξιδιώτες του σε αυτή τη μουσική διαδρομή θα είναι: ο Γιώργος Νταλάρας, που ξανασυναντιέται μουσικά μαζί του επί σκηνής μετά από 25 χρόνια, η Νατάσσα Μποφίλιου στην πρώτη και πολύ δημιουργική συνεργασία τους, ο Vassilikos, που συνομιλεί μουσικά με το συνθέτη ήδη από πέρυσι, ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης με τον Λάκη Χαλκιά, σε συνέχεια των 40 ετών συνεργασίας με το συνθέτη και τέλος, η περίφημη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη, που ερμηνεύει παγκόσμια συμφωνικά έργα του συνθέτη και θα αποδώσει τον Στράτη θαλασσινό ανάμεσα στους Αγάπανθους.

Όλοι αυτοί οι ξεχωριστοί ερμηνευτές θα συναντηθούν την 1η Σεπτεμβρίου 2013 και ο καθένας με το δικό του, μοναδικό, τρόπο θα αποδώσει το διαχρονικό ορίζοντα των τραγουδιών του Γιάννη Μαρκόπουλου.

Τραγουδιών που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει…..από τα περίφημα «Μαλαματένια λόγια» και το «Ζαβαρακατρανέμια» ως τα «Χίλια μύρια κύματα», τα «Παραπονεμένα λόγια», τη «Μητέρα Μεγαλόψυχη», το «Καφενείον η Ελλάς»…..

Οι παλιές γνώριμες συνθέσεις θα συμπληρωθούν από τις νεώτερες, προσφέροντας ένα μουσικό πανόραμα σε μια μοναδική βραδιά κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης.

Το μοναδικό σύνολο των παραπάνω ερμηνευτών συμπληρώνουν: ο διάσημος βέλγος φλαουτίστας Marc Grauwels, η περίφημη αυλήτρια του Να Σύλβια Κουτρούλη, 16μελες φωνητικό και 8μελες Βυζαντινό σύνολο και η Oρχήστρα Παλίντονος Αρμονία.

Η προπώληση εισιτήρίων αρχίζει την 1η Αυγούστου 2013.

Τιμές Εισιτηρίων: 40€ (Διακεκριμένη Ζώνη), 35€ (ΖΩΝΗ Α’), 30€ ( ΖΩΝΗ Β’), 25€ (ΖΩΝΗ Γ’), 20€ (ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ ), 15€ (ΦΟΙΤΗΤΕΣ) και 5€ (ΑΜΕΑ -22 Θέσεις).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here