Ο Γιώργος Θωμάκος στην Πόπη Τσαπανίδου στο STAR.

0
327

Καλεσμένος στην ενημερωτική εκπομπή της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου «Live U» στο Star ήταν στις 05/03/2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» Γιώργος Θωμάκος.

Ο κ. Θωμάκος μίλησε για τον ανανεωτικό συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας». «Ο συνδυασμός μας είναι απόλυτα ανεξάρτητος και ανανεωτικός, με συμμετοχή πολλών νέων προσώπων κάτι που ζητά ο κόσμος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτημα της κ. Τσαπανίδου για τις βασικές προτεραιότητες της «Δύναμης Ελπίδας» ο κ. Θωμάκος τόνισε «Σεβασμός στον πολίτη και δημόσιο ήθος, αυτό τα περικλείει όλα και καθορίζει την στάση και την συμπεριφορά από τον Δήμαρχο μέχρι τον υπάλληλο, τον δημοτικό σύμβουλο, τον αντιδήμαρχο, τον οδοκαθαριστή και κάθε εργαζόμενο του Δήμου.

Δηλαδή ευθύτητα, εντιμότητα, ειλικρίνεια σε όλες τις σχέσεις με τον δημότη και τον κάτοικο. Παράλληλα θα επιδιώξουμε αυξημένη συμμετοχή του δημότη καθ όλη την διάρκεια της θητείας και όχι μόνο προσχηματικά και προεκλογικά».

Η κυρία Τσαπανίδου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την περιοχή μας επισημαίνοντας πως είναι μια κηπούπολη με πολλά προτερήματα και ζήτησε από τον κ. Θωμάκο να της πει το όραμα του για την πόλη μας.

«Η περιοχή μας ασφαλώς είναι προικισμένη από το Θεό και από τη φύση. Με την διαφορά ότι αυτό πρέπει να το διασφαλίσουμε.

Αντίπαλος της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης, είναι ο χρόνος που όλα τα φθείρει και τα αλλοιώνει, που φέρνει χρήσεις που μπορούν να διαφοροποιήσουν την ταυτότητα της πόλης μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε άλλες χρήσεις να εξαπλωθούν περισσότερο από όσο έχει συμβεί, χρήσεις εστίασης κατά κύριο λόγο».

Η κυρία Τσαπανίδου στο σημείο αυτό επεσήμανε «Δεν ζωντανεύει έτσι μια περιοχή»;

«Φυσικά και ναι όταν γίνεται ισορροπημένα και το θέλουμε και το έχουμε επιδιώξει και στο παρελθόν. Από ένα σημείο όμως και μετά προκειμένου να εξυπηρετηθούν στενά ιδιωτικά συμφέροντα αρχίζει να βλάπτεται το κοινωνικό σύνολο. Πρέπει λοιπόν να χορηγούνται οι άδειες αυστηρά στο πλαίσιο του νόμου και στη συνέχεια να ελέγχονται πολύ αυστηρά οι όροι λειτουργίας» απάντησε ο κ. Θωμάκος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος μίλησε και για τα βουβά δράματα που έφερε και στην πόλη μας η οικονομικκρίση. «Στην περιοχή μας υπάρχουν πολλά βουβά δράματα γι αυτό στις προτεραιότητες του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης» είναι η αλληλεγγύη που μπορεί να λειτουργήσει από πάνω προς τα κάτω σε ικανοποιητικό βαθμό δεν λειτουργεί όμως οριζόντια μεταξύ των πολιτών. Υπάρχουν πραγματικά περιπτώσεις οικογενειών που ξέπεσαν και τώρα δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό».

Ο κ. Θωμάκος με χαρά απάντησε και σε ερωτήματα τηλεθεατών. Κάποιος πολίτης ρώτησε πως μπορεί να μετακινηθεί ένας άνθρωπος με κινητικό πρόβλημα στην Κηφισιά αφού τα πεζοδρόμια είναι ανύπαρκτα.

Κάτι με το οποίο συμφώνησε και η παρουσιάστρια της εκπομπής. «Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε προσπελάσεις στα υπάρχοντα πεζοδρόμια» απάντησε ο υποψήφιος Δήμαρχος. Στο τέλος της συνέντευξης η κυρία Τσαπανίδου ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Γιώργο Θωμάκο.

Δείτε την ενημερωτική εκπομπή της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου «Live U» στο Star:

{videobox}zOJWMUWyd_s{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here