Ο Δήμαρχος Κερατσινίου: Το τέρας της γραφειοκρατίας εμποδίζει τη λύση του προβλήματος.

0
199

Σε λίμνη μετατράπηκε σήμερα η Λεωφόρος Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή, αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν οι οδηγοί.

Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος του Κερατσινίου, Χρήστος Βρεττάκος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αυτό το πρόβλημα υπάρχει εδώ και 20 χρόνια.

«Αυτό δεν είναι ένα γεγονός που συνέβη τώρα. Το συγκεκριμένο σημείο ταλαιπωρεί τους ανθρώπους εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Είναι ένα σημείο στο οποίο συγκεντρώνονται τεράστιες ποσότητες νερού.

Έγινε μετά το 1977 ένα αντιπλημμυρικό έργο στη Λαμπράκη του οποίου όμως η διατομή – κι αυτό είναι το απαράδεκτο – μίκρυνε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απορροφήσει όλα τα νερά» ανέφερε ο κ. Βρεττάκος και πρόσθεσε:

«Τα χρήματα για να γίνει το αντιπλημμυρικό έργο υπάρχουν. Όμως εδώ και τρία χρόνια το μόνο που έχει καταφέρει η Αντί-περιφέρεια είναι να έχουμε τον μελετητή που θα κάνει την μελέτη. 

Το τέρας που λέγεται γραφειοκρατία εμποδίζει τη λύση του προβλήματος. Να ψηφίσει η ελληνική βουλή να λύσει τα χέρια των Περιφερειών και των Δήμων να γίνουν χρήσιμοι για τους ανθρώπους».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

{videobox}trvepzJabmM{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here