Ο Δήμος Κηφισιάς ενίσχυσε τελικά μόνο με ένα Πυροσβεστικό όχημα τον στόλο της Ο.Ε.Δ.Δ!

0
154

Συγκεκριμένα ο Δήμος Κηφισιάς Αγόρασε και παραχωρεί, τελικά αντί δύο πυροσβεστικά οχήματα, μόνο ένα στη διάθεση της Ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών, με στόχο την ενίσχυση των  επιχειρησιακών δυνατοτήτων των εθελοντών μας αλλά και την διευκόλυνση του έργου τους στην αντιμετώπιση πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών σε Κηφισιά, Ερυθραία και Εκάλη.

Μέσα σε ένα Επικοινωνιακό Κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της Ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών η λιτή τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου οχήματος της Ο.Ε.Δ.Δ. από τον Δήμο Κηφισιάς, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του έργου της Πολιτικής Προστασίας και των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών (Ομάδα Εκάλης).

Ο Δήμαρχος Βασίλης Ξυπολυτάς παρέδωσε στον Πρόεδρο της Ο.Ε.Δ.Δ., κ. Γιώργο Δερτιλή τα κλειδιά του νέου πυροσβεστικού οχήματος, το οποίο αγοράστηκε από τον Δήμο και είναι εφοδιασμένο με υψηλής τεχνολογίας πυροσβεστικό εξοπλισμό.

Πρόκειται για ένα διπλοκάμπινο όχημα 4×4 Τoyota Hilux pick-up Α τύπου, ντιζελοκίνητο, με πυροσβεστική υπέρ-κατασκευή χωρητικότητας 800 λίτρων νερού, με αυτόνομη βενζινοκίνητη αντλία χαμηλής και υψηλής πίεσης πυρόσβεσης.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Η Νέα Δημοτική Αρχή  ξεκίνησε με πολλά σχέδια, με μεγάλες υποσχέσεις, με πολλές νέες και ωραίες ιδέες, αλλά…

Κλείνουμε ήδη επτά (7) μήνες Διακυβέρνησης και εκτός από κάτι  καλοδεχούμενα «μερεμέτια» τι βλέπουμε;

Πολλές Ανακοινώσεις, περισσότερες δημοσιεύσεις και φωτογραφίες και από Σχεδιασμό και Έργο τίποτα!!…

Π.Χ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΘΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ 2 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ!

Στα καφενεία και στις πλατείες  αρχίζουν να λέγονται πολλά!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here