Ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει τους ελέγχους για την τήρηση της νομιμότητας!

0
350

Οι έλεγχοι σε Πολεοδομικά Κέντρα και Εμπορικές Αγορές για την τήρηση της νομιμότητας και την ποιότητα ζωής των πολιτών είναι προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Στην κατεύθυνση αυτή ο Δήμος Κηφισιάς προχώρησε στην εφαρμογή της τελεσίδικης απόφασης (αρ. πρωτ.Φ.115/5102/26-11-2013) του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης που ζητούσε την συγκρότηση συνεργείου κατεδάφισης αυθαιρέτων κατασκευών σε κοινόχρηστο χώρο για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού Κυριαζή 9 του Δήμου Κηφισιάς, που προκύπτουν από την αριθμό πρωτ. 515/30-9-2002 έκθεση αυτοψίας της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Κηφισιάς, στην οποία περιγράφεται η κατασκευή ως τελεσίδικα αυθαίρετη.

Το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού Κυριαζή 9.

Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και τα έγγραφα του Συνηγόρου του Πολίτη (αρ πρωτ. Φ. 115/3758, 28-10-2014) που είχαν κατατεθεί στον Δήμο. 

Μάλιστα ο Βοηθός του Συνηγόρου του Πολίτη, επισκέφθηκε τον Δήμο και ζήτησε εξηγήσεις για την επί δεκατρία (13) χρόνια καθυστέρηση εφαρμογής της απόφασης.

Με την υπό αριθμό Φ115/387/26-2-2015 Απόφαση του ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής όρισε την Πέμπτη 2/4/2015 ως ημερομηνία κατεδάφισης των κατασκευών.

Ο Δήμος τηρώντας την νομιμότητα προχώρησε με Απόφαση του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου στην συγκρότηση συνεργείου κατεδάφισης.

Στην συνέχεια με την συμβολή της Διεύθυνσης Πολεοδομίας πραγματοποιήθηκε η κατεδάφιση των αυθαίρετων κατασκευών στο συγκεκριμένο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που είχαν κατασκευαστεί σε κοινόχρηστο χώρο.

Εξυπακούεται πως την Διοίκηση του Δήμου, όπως τονίζει, δεν την αγγίζουν οι απειλές και οι ύβρεις όσων ανέχονται ή βολεύονται στην παρανομία και την ανοχή, υποπίπτοντας, μάλιστα επανειλημμένως στο ηλεκτρονικό έγκλημα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here