Ο εγκαταλελειμμένος πεζόδρομος της οδού Πηγών στη Νέα Κηφισιά.

0
443

Εδώ και εβδομάδες η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς, υπεύθυνη είναι η κ. Κορογιαννάκη Α., έχει εγκαταλείψει το εργοτάξιο της ανακατασκευής του πλακόστρωτου στον πεζόδρομο της οδού Πηγών στη Νέα Κηφισιά.

Αν και ο πεζόδρομος αυτός οδηγεί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς δεν έχει ληφθεί ίχνος μέτρου προστασίας για τους μαθητές, τους γονείς και γενικότερα τους πεζούς που χρησιμοποιούν καθημερινά τον πεζόδρομο.

Πλήρης εγκατάλειψης της ανακατασκευής του πλακόστρωτου στον πεζόδρομο της οδού Πηγών στη Νέα Κηφισιά.

Υπάρχει κ. Κορογιαννάκη χρονοδιάγραμμα πρόνοιας για άμεση αποκατάσταση της οδού αυτής ενόψει της εκτεταμένης χρήσης της λόγω του σχολείου;

Σπασμένα παγκάκια και επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια πλακόστρωτο είναι παρόντα για να θυμίζουν στους δημότες την ανικανότητα κι αδιαφορία των διοικούντων στο Δήμο Κηφισιάς για λύσεις στα χρόνια προβλήματα που άπτονται της καθημερινότητάς μας.

Επιπλέον, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου, υπεύθυνος κ. Νικολέλης Α., έκρινε ότι δεν πρέπει να έχει προτεραιότητα η αποκομιδή των κηπαίων απορριμμάτων ο γειτονικός του σχολείου χώρος, με αποτέλεσμα τα κηπαία απορρίμματα να «κάνουν πάρτι» κοντά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς.

Η περίπτωση της οδού Πηγών, η διαχρονικά ελλιπή αποκομιδή των κηπαίων και άλλων απορριμμάτων, η μη λειτουργία κατά τους θερινούς μήνες των σιντριβανιών της Κηφισιάς, η διαχρονική κατάληψη των πεζοδρομίων από φυτά, ζαρντινιέρες και ότι άλλο βλέπουμε καθημερινά, η εμμονή του κ. Χιωτάκη στην αλλαγή του κυκλοφοριακού στη Ν. Ερυθραία, που έχει αναστατώσει μια ολόκληρη περιοχή και ταλαιπωρεί καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας και περαστικούς, η στάση του κ. Δημάρχου στο εργοστάσιο καύσης βιομάζας στην περιοχή Καλυφτάκη, οι λεονταρισμοί και οι επιβεβαιώσεις του Δημάρχου μας ότι το Γυμνάσιο Εκάλης δεν πρόκειται να κλείσει!!, η παράνομη αξίωσή του να έχει τρεις αιρετούς συμβούλους στο ΔΣ της Δημοτικής ΑΕ «Μένανδρος»…..είναι μερικές από τις πρακτικές από το πρόσφατο παρελθόν αλλά και μερικά τοπικά προβλήματα μικρά και μεγάλα που ζητούν λύσεις!

Από ποιους όμως; Όταν το μεγάλο πρόβλημα των τοπικών κοινωνιών εξακολουθεί να είναι η νοοτροπία της αδιαφορίας και η διαχείριση των δημοσίων θέσεων. Δυστυχώς όταν αυτό συνεχίζεται και από ηλικιακά νεότερους ανθρώπους, πραγματικά απογοητεύεσαι. 

Δεν θα υπάρξει βελτίωση ποιότητας της ζωής των κατοίκων του Δήμου μας αν συνεχιστεί η εμμονή των Δημοτικών Αρχόντων σε πρακτικές του παρελθόντος, πρακτικές που ασφαλώς δεν έχουν θέση σε ένα σύγχρονο μεγάλο Δήμο, όπως και ο Δήμος Κηφισιάς, πρακτικές οι οποίες διαχρονικά σχετίζονταν με εξυπηρέτηση πελατειακών σχέσεων αλλά και συμφερόντων μικρών και μεγάλων σε βλάβη του κοινού συμφέροντος. 

Υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαρά περιθώρια βελτίωσης της «οργάνωσης, λειτουργίας, αποτελεσματικότητας» του Δήμου μας, εφόσον υπάρξει η βούληση γι΄ αυτό, κατά κύριο λόγο αν όχι αποκλειστικό από αυτούς τους οποίους ο Κηφισιώτικος λαός με την ψήφο του, τους αναθέτει την Διοίκηση του Δήμου, εφαρμοζόμενων των Αρχών, Κανόνων και Διαδικασιών που πρέπει να διέπουν την όλη λειτουργία ενός Καλλικρατικού Δήμου.

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό της οδού Πηγών στη Νέα Κηφισιά, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:64 limit=4}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here