Ο Ιωάννης Καπάτσος, υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς με την «Ελληνική Αυγή».

0
1088

Με την πεποίθηση ότι «η πόλη της Κηφισιάς, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία και στο θέμα της ασφάλειας και στο θέμα της αλληλεγγύης, αλλά πολύ περισσότερο στο θέμα της εντιμότητας και της διαφάνειας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς με το συνδυασμό «Ελληνική Αυγή» Γιάννης Καπάτσος, έδωσε τους άξονες του προγράμματός τους, μιλώντας αποκλειστικά στο «tvkifisias.gr».

Ο κ. Καπάτσος, αν και διαβεβαίωσε ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, έχει επαφή με τα κοινά της Κηφισιάς, καθώς έχει συμμετοχή σε πολλούς συλλόγους, ενώ επισήμανε ότι:

«Η αγάπη μας για τα κοινά είναι δεδομένη, διότι είμαστε καταρχήν ενεργοί πολίτες, είμαστε πολίτες οι οποίοι ζούμε σε αυτή την πόλη, βιώνουμε τα προβλήματα της και μάλιστα έχουμε έναν καταγγελτικό ρόλο, ο οποίος θα μπορούσε να αναδείξει τα προβλήματα που σήμερα ο δημότης ούτε καν φαντάζεται…».

Την συνέντευξή του έκλεισε δηλώνοντας:

«Σε περίπτωση που ο κηφισιώτικος λαός μου έδινε τη Δημαρχία, θα ξεκινούσα την πρώτη ημέρα κατεβάζοντας το γραφείo του δημάρχου στο ισόγειο. Πρώτα να βλέπουν οι δημότες το δήμαρχο και μετά θα πηγαίνει στις Υπηρεσίες του δήμου».

Δείτε εδώ το αποκλειστικό βίντεο στο TV Kifisias από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Πηγή: amarysia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here