Ο Κουβέλης αποκαλύπτει βρώμικη συναλλαγή ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ!!

0
211

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς μιλώντας στο οικονομικό κανάλι SBC και στον Βασίλη Ταλαμάγκα στις 01/09/2015, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Με σαφήνεια και απόλυτη καθαρότητα επιλέγω να στηρίξω την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, δηλαδή να στηρίξω ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να επιτύχει νίκη στις προσεχείς εκλογές».

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο Φώτης Κουβέλης τόνισε: 

«Η άποψή μου είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας πέτυχε και εξασφάλισε κάτω από δύσκολες καταστάσεις μία πολιτική ωρίμανση και βεβαίως εκφράζει το νέο σε σύγκριση και αντιπαράθεση με αυτό που λέμε παλαιό πολιτικό σύστημα».

Σε άλλη ερώτηση για την κάθαρση στο τηλεοπτικό τοπίο, ο κ. Κουβέλης υποστήριξε:

«Πρέπει να αποσαφηνιστεί ο χώρος των ΜΜΕ και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών με γνώμονα το “όχι” στα ολιγοπώλια και το “όχι” στις σύμφυτες επιχειρήσεις.»

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την απόφαση μερίδας της ΔΗΜΑΡ να συμπλεύσει με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κουβέλης εξέφρασε μια άποψη η οποία θα συζητηθεί.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έχει ως εξής:

Φ. Κουβέλης:

Πρόκειται για μια ευκαιριακή σύμπραξη, μια σύμπραξη η οποία εμπεριέχει
στοιχεία «θα σου δώσω τη τάδε έδρα, θα εκλεγείς εκεί ή δεν θα εκλεγείς
βουλευτής» και όλα αυτά.

Δημοσιογράφος: Το οποίο πιθανότητα κ. Πρόεδρε αυτό το παιχνίδι να το έπαιξαν και κάποιοι από τη Δημοκρατική Αριστερά;

Φ. Κουβέλης:

Προφανέστατα, διότι εάν ακολουθούσαν αυτό το οποίο υπεστήριξα, σας λεω με απόλυτη ειλικρίνεια πολιτικής εκτίμησης, δε θα γινόταν αυτή η σύμπραξη.

Δημοσιογράφος: Τόσο ταπεινό για μία έδρα;

Φ. Κουβέλης:

Θα μπορούσε η ΔΗΜΑΡ να κατέβει μόνη της; Σας λεω όχι. Δεν θα μπορούσε με την έννοια ότι είχε ένα δυσμενέστερο εκλογικό αποτέλεσμα λίγους μήνες πριν, τον Ιανουάριο του 2015.

Η οργανωτική δομή της ΔΗΜΑΡ δεν ήταν στις καλύτερες στιγμές της παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένας κόσμος ο οποίος καταλαβαίνει ένα πράγμα. Ναι μεν ηττήθηκε το κόμμα στις εκλογές, αλλά οι ιδέες της ΔΗΜΑΡ, οι απόψεις και η πολιτική της δεν ηττήθηκε.

Δειτε το σχετικό βίντεο:

{videobox}TYDlxlnAtu8{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here