«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε Καλαμάτα με το αεροσκάφος του για να μιλήσει για πράσινη μετάβαση-Κουραστικά αντιφατικός»…του Γιώργου Κύρτσου.

0
276

«Σαν εκκρεμές μεταξύ γελοιότητας και επικινδυνότητας»…

Ο Μητσοτάκης πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος… στην Καλαμάτα – Οργή στο Twitter

Ο διαγραμμένος βουλευτής της ΝΔ  Γιώργος Κύρτσος (τακτική που πλέον ακολουθεί συχνά το κόμμα σε όποιον αντιτίθεται στο «προοδευτικό» της πνεύμα), σχολίασε δικαίως την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Καλαμάτα, την οποία ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Μάλιστα η επίσκεψη έχει ως βασική θεματολογία την πράσινη μετάβαση.

Ο Ευρωβουλευτής τονίζει ότι ο Πρωθυπουργός πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Καλαμάτα-μια απόσταση μόλις 2,5 ωρών-προκειμένου να μιλήσει για…πράσινη μετάβαση και περιορισμό αερίων του θερμοκηπίου!

«Κουραστικά αντιφατικός ο Μητσοτάκης. Πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Καλαμάτα-διαδρομή 2 1/2 ωρών με αυτοκίνητο-για να μιλήσει για περιορισμό αερίων του θερμοκηπίου, πράσινη μετάβαση, αποτελεσματική διακυβέρνηση. Σαν εκκρεμές μεταξύ γελοιότητας και επικινδυνότητας»…έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιώργος Κύρτσος.

ΥΣTΕΡΟΓΡΑΦΟ: Βίαιη εκδίωξη διαδηλωτών κατά την επίσκεψη στην Καλαμάτα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βίαιη εκδίωξη διαδηλωτών κατά την επίσκεψη την Καλαμάτα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Από την εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ που παρουσιάζουν ο Φοίβος Κλαυδιανός, ο Κώστας Πουλακίδας και ο Σπύρος Σουρμελίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here