Ο κ. Χιωτάκης που ζητά και 4η θητεία είναι πράγματι «ακομμάτιστος»;;

0
255

Κατά την διάρκεια της επίσημης αναγγελίας της υποψηφιότητας του, που έγινε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 στο Καστρί, στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, ο κ. Χιωτάκης μιλώντας για τη νέα προσπάθεια:

υπογράμμισε ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν την παράταξη εκείνη που μπορεί να σεβαστεί τη διαφορετικότητα των απόψεων, που ξεπερνά τα στενά κομματικά πλαίσια στα οποία θέλουν κάποιοι να εγκλωβίσουν τον Δήμο και κάλεσε κάθε ικανό και άξιο δημότη που αγαπάει την πόλη, να την πλαισιώσει.

είπε ότι δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αφήσουμε στην τύχη το μέλλον του Δήμου μας, ούτε να επιτρέψουμε να μετατραπούν οι επόμενες δημοτικές εκλογές σε μια στείρα κομματική αναμέτρηση.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Χιωτάκης τόνισε ότι:

η πόλη δεν χρειάζεται ούτε κληρονόμους ονομάτων, ούτε μεταφορείς της κομματικής πελατείας.

η υπερκομματική φιλοσοφία της δικής μας παράταξης δοκιμάστηκε στην πράξη στη Διοίκησης αυτά τα χρόνια, κι όχι στα λόγια. Κοιτάζουμε τον δημότη μας στα μάτια χωρίς να κοιτάζουμε την κομματική του ταυτότητα.

είμαστε μακριά από κόμματα και μνημόνια. Πιστεύουμε στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και τον υπηρετούμε χωρίς χρωματικά επιχρίσματα και χωρίς κομματικά χρίσματα.

Ποίος μπορεί να τα λεει αυτά; Ο εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά, ο νυν Δήμαρχος Κηφισιάς – Εκάλης – Ερυθραίας Νίκος Χιωτάκης, ο οποίος μάλιστα φιλοξένησε την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 09/02/2014 για την κοπή της καθιερωμένης πίτα της σε εκδήλωση που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου!

Σε μια καθαρά προεκλογική ατμόσφαιρα παρευρέθηκαν πολλοί υπουργοί, μέλη της Τοπικής Οργάνωσης και οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Δήμαρχος κ. Ν. Χιωτάκης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης κ. Δ. Γεωργόπουλος.

Επίσης έδωσαν το παρών τους πέραν του Δημάρχου κ. Χιωτάκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς Νίκος Παναγιώτου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τσιλιγκίρης, Κορογιαννάκη, Βλάχου, Κουρμαδιάς και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης!

Από που και ως που ο κ. Χιωτάκης κατεβαίνει ως «ακομμάτιστος» όταν ο ίδιος είναι «κουμπάρος» του Αντώνη Σαμαρά και συστρατευόμενος με την Νέα Δημοκρατία εδώ και πολλά χρόνια;

Εκτός εάν η «μετάλλαξη» του οφείλεται στην αλλαγή του επικοινωνιακού του προφίλ για να γίνει πιο αποδεκτός από την σημερινή κοινωνία της Κηφισιάς!

ΔΙΑΙΡΩΤΟΜΕΘΑ κ. Χιωτάκη είσαστε πραγματικά μακριά από κόμματα; Υπηρετείτε τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χωρίς χρωματικά επιχρίσματα και χωρίς κομματικά χρίσματα;

ΕΛΕΟΣ κ. Χιωτάκη υποτιμάτε και τη νοημοσύνη και τη μνήμη μας!!

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό από την «πολιτική» εκδήλωση της κοπής της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:74 limit=12}

{jcomments on}

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here