Ο Λόγος που ΔΕΝ μου κάνουν Μήνυση μετά την αποκάλυψη ότι παρακολουθούσαν τον στρατό…του Κώστα Βαξεβάνη

0
231

Πώς θα συνεχίσουν να διοικούν το στράτευμα οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων;

Σάλο έχουν προκαλέσει στην πολιτική σκηνή οι νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές με θύματα αυτή τη φορά την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης έπεσαν θύματα παρακολούθησης από την ΕΥΠ, προκαλώντας νέα Ερωτήματα-Φωτιά.

Αποτελούν άραγε κίνδυνο για την Εθνική μας Ασφάλεια οι ίδιοι οι αρχηγοί των ΕΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπρεπε να τους…παρακολουθεί;

Μιλώντας στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» για την αποκάλυψη του Documento ο Κώστας Βαξεβάνης εξαπολύει πυρά:

«Ο Μητσοτάκης μοιάζει πια με τον Σταμάτη Γαρδέλη στην ταινία “Ρόδα τσάντα και κοπάνα”. Προσπαθεί να ξεφύγει από κάθε κατάσταση. Ρίχνω από πάνω και το καπάκι της συγκάλυψης των μέσων μαζικής ενημέρωσης και όλα καλά. Είναι ό,τι πιο επικίνδυνο για τη δημοκρατία αυτή η πρακτική»…ανέφερε ο Εκδότης-Δημοσιογράφος και έκανε λόγο για κινήσεις συμβιβασμού:

«Επιχειρούν να δημιουργήσουν συνθήκες απάθειας στην κοινωνία. Στην αρχή έλεγαν ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις και τώρα παίζουν το χαρτί της συγκάλυψης. Όταν είδαν ότι δεν πιάνει η επιχείρηση αποδόμησης πέρασαν σε άλλη…πίστα, σε αυτή την απόλυτη σιωπή. Είναι προφανές ότι γίνονται κινήσεις συμβιβασμού τόσο σε πολιτικό όσο και σε μιντιακό επίπεδο»…σχολίασε και άφησε να εννοηθεί ότι αν κάποιος προχωρήσει σε μήνυση, ο ίδιος θα προχωρήσει δίνοντας όλα τα στοιχεία που έχει στη δικαιοσύνη:

«Όσα αποκαλύπτουμε είναι ξεκάθαρο ότι έχουν συμβεί. Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν μήνυση για ψύλλου πήδημα. Αλλά είναι εντυπωσιακό πως δεν έχει τολμήσει κανείς έως τώρα να μου κάνει μήνυση για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Και αυτό γιατί γνωρίζουν ότι αυτό θα μου λύσει τα χέρια να δώσω όλα τα στοιχεία που έχω»…υπογράμμισε και έκανε λόγο για εκτροπή του πολιτεύματος:

«Η κατάσταση που ζούμε θυμίζει την κατάσταση χωρών της λατινικής Αμερικής της δεκαετίας του 1960. Που βρισκόμαστε, που ζούμε και η κυβέρνηση παρακολουθεί τον στρατό; Μιλάμε για την απόλυτη εκτροπή. Τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, τους πήρα προσωπικά τηλέφωνο για να τους ενημερώσω. Η αντίδραση τους ήταν κάτι μεταξύ έκπληξης και απολογίας. Πώς θα συνεχίσουν να διοικούν το στράτευμα;»…αναρωτήθηκε και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι κάποιοι δεν μιλούν γιατί δέχονται εκβιασμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here