Ο Μητσοτάκης εισέπραξε Αγροτική Επιδότηση 8.200 ευρώ!-Την ίδια στιγμή οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα.

0
186

Νόμιμο αλλά όχι Ηθικό…

Επιβεβαιώνει το Documento η κυβέρνηση ότι ο Μητσοτάκης παίρνει αγροτικές επιδοτήσεις «τα τελευταία δέκα χρόνια» - Documento

Σύμφωνα με την εφημερίδα Documento ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εισέπραξε αγροτικές επιδοτήσεις ύψους 8.200 ευρώ!

«Ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά». Αυτά δήλωσε προ ολίγων εβδομάδων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά φαίνεται πως δεν ισχύουν για τον ίδιο αλλά για τους άλλους τους…πληβείους.

Σε μία κοινωνία η οποία αδυνατεί να αντεπεξέλθει οικονομικά εξαιτίας των πληθωριστικών πιέσεων και της πολύ-επίπεδης ακρίβειας.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Documento, ο πρωθυπουργός έχει λάβει για το 2020 και το 2021 σχεδόν 9.000 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Εγγυήσεων (ΕΓΤΕ) και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).

Δηλαδή ο Κυρ. Μητσοτάκης, εν ενεργεία πρωθυπουργός και μέλος μιας από τις πλέον εύπορες οικογένειες στην Ελλάδα, έκανε αίτηση και έλαβε χρήματα όπως ένας οποιοσδήποτε κατ’ επάγγελμα αγρότης. Προφανώς είναι νόμιμο αυτό που έπραξε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Το θέμα είναι πόσο ηθικό είναι εκ μέρους του να λαμβάνει επιδοτήσεις όπως όλοι οι υπόλοιποι αγρότες της Ελλάδας, οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις δυσθεώρητες οικονομικές απαιτήσεις.

Το ζήτημα του Κυρ. Μητσοτάκη λοιπόν-και-στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι οικονομικής φύσης.

Το ζήτημα είναι ότι πρόκειται για έναν Πρωθυπουργό που επί των ημερών του η πλειονότητα της κοινωνίας βιώνει ένα πρωτοφανές οικονομικό τέλμα και ο ίδιος όχι μόνο προκαλεί με τις δηλώσεις του περί «εξαιρετικής ποιότητας ζωής» στην Ελλάδα, αλλά παράλληλα φέρεται να αδιαφορεί παντελώς για την εικόνα του προκειμένου να λάβει μερικές χιλιάδες ευρώ.

Όλα αυτά σε μία εποχή που οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και για να πάνε στην δουλειά τους πληρώνουν βενζίνη με αξία…σαμπάνιας!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here