Ο Μιχελάκης προτείνει……Μιχελάκη!

0
222

Το ενδιαφέρον του για το δήμο της Αθήνας εκδήλωσε μιλώντας σήμερα στον Real fm, ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, επιβεβαιώνοντας το σχετικό δημοσίευμα του www.airetos.gr της 23ης Δεκεμβρίου 2013.

«Εγώ δεν βάζω τις προσωπικές μου επιλογές πάνω απ όλα. Αυτά τα θέματα αποφασίζονται κεντρικά από το κόμμα και η τελική απόφαση είναι του πρωθυπουργού, οποιαδήποτε άλλη συζήτηση είναι άκαιρη. 

Η άποψή μου είναι ότι όταν αποφασίσει κάτι ο Πρόεδρος του κόμματος αυτό θα πρέπει να γίνει αποδεκτό. Εγώ δεν βάζω τις προσωπικές στρατηγικές πάνω απ όλα. Δεν ανοίγω, ούτε κλείνω κάτι»…..δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.airetos.gr δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, τόνιζε ότι:

«Να διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας φιλοδοξεί ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που προέρχονται από το Υπουργείο Εσωτερικών, ο κ. Μιχελάκης εξετάζει αυτή την προοπτική με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσεκτικά βήματα, προκειμένου να καταφέρει να εξασφαλίσει τη στήριξη του κόμματος του.

Πηγές του Υπουργείου Εσωτερικών αναφέρουν ότι δεν είναι τυχαίο που το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Γιάννης Μιχελάκης άνοιξε μέτωπο με τον δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη, ως μια μικρή γεύση του τι θα επακολουθήσει αν τελικά η επιθυμία του Υπουργού Εσωτερικών γίνει πράξη».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here