Ο Μπόμπολας ζητά εξόφληση 14 εκατ. ευρώ από τους συνεταίρους του!…..της Ντέπυς Γκολεμά.

0
259

Σε μια κίνηση που αιφνιδίασε προχώρησε ο όμιλος Μπόμπολα μέσω της εταιρείας Άνωση που εξέδωσε διαταγή πληρωμής κάνοντας άμεσα απαιτητά από το Mega όλα τα τιμολόγια έκδοσης της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. για αγορές ταινιών που είχε εκχωρήσει στην ABC Factors (εταιρία Factoring).

Την βόμβα ρίχνει η Ντέπυ Γκολεμά μέσα από την στήλη της στο «Νewpost.gr».

Το γεγονός αυτό – συνεχίζει η Γκολεμά – έχει ως αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν όλοι οι λογαριασμοί του Mega το οποίο είναι προφανές ότι δεν μπορεί να καλύψει υποχρέωση ύψους 14 εκατ. ευρώ.

Επισημαίνεται ότι όπως έχει αποκαλύψει ο κ. Φώτης Μπόμπολας είχε επιτακτικά ζητήσει να πληρωθούν υποχρεώσεις του Mega προς την Άνωση μέσα από το αύξηση κεφαλαίου των 15 εκατ. ευρώ η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Όμως οι απαιτήσεις είναι μέσα στο δάνειο των τραπεζών. Εν τω μεταξύ στη συνεδρίαση του ΔΣ που έγινε χθες δεν βρέθηκε λύση για την αντικατάσταση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Τηλέτυπου μετά την υποβολή παραίτησης από τον κ. Πεφάνη με αποτέλεσμα η εταιρία να παραμένει διοικητικά ακέφαλη.

Η κατάσταση που διαμορφώνεται μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση τον τηλεοπτικό σταθμό και μάλιστα όχι από εξωγενείς παράγοντες αλλά από τις κινήσεις που έχουν κάνει οι ίδιοι οι μέτοχοι του καναλιού.

Αυτά γράφει στο πολύ ενδιαφέρον άρθρο της η γνωστή τηλεκριτικός. Την ίδια στιγμή ακούγεται έντονα στην δημοσιογραφική πιάτσα το όνομα της Ελένης Μενεγάκη η οποία είναι έτοιμη να καλύψει τα 15 εκατομμύρια ευρώ και να μπει με πλειοψηφικό πακέτο στην μετοχική σύνθεση του ταλαίπωρου ΤΗΛΕΤΥΠΟΥ Α.Ε..

Η Ελένη συζήτησε την επένδυση αυτή με την μητέρα της η οποία και συμφώνησε για τον απλούστατο λόγο ότι τόσο η ίδια όσο και η κόρη της κατάφεραν να «γδύσουν» στην κυριολεξία τους εγχώριους καναλάρχες και να τους πάρουν τόσα εκατομμύρια που ούτε οι τράπεζες δεν κατάφεραν.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here