Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρισκόταν στο στόχαστρο του Αζερμπαϊτζάν!

0
410

Γιατί το κρύβουν άπαντες;;;

Η Κυβέρνηση συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη έγινε έπειτα από απαίτηση τρίτης χώρας. Στα πλαίσια αυτής της «δικαιολογίας», διέρρευσαν ως πιθανοί «ενδιαφερόμενοι», η Ουκρανία και η… Αρμενία! ως λόγος μάλιστα, αναφέρθηκαν οι ανύπαρκτες σχέσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ως Ευρωβουλευτή, με την Κίνα!

Ας πάρουμε τους ισχυρισμούς με τη σειρά.

Η Ουκρανία, θα μπορούσε να ζητήσει κάτι τέτοιο, εάν υπήρχε τότε ο πόλεμος και η αμφιβολία για την στάση που θα κρατήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Άρα, το σενάριο παρακολούθησης με εντολή της Ουκρανίας, δεν αντέχει σε κριτική.

Το δε σενάριο παρακολούθησης από την Αρμενία, είναι πραγματικά για τα σίδερα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπήρξε από τους θερμότερους υποστηρικτές της Αρμενίας, ενώ καταφέρθηκε πολλές φορές και με ξεκάθαρο τρόπο κατά των δολοφόνων του Αζερμπαϊτζάν και προσωπικά κατά του δικτάτορα φασίστα, διεφθαρμένου Ιλχάν Αλίγιεφ!

Άρα, οι Αρμένιοι όχι μόνο δεν θα ενδιαφερόντουσαν για την παρακολούθηση του, αλλά αντίθετα θα έπρεπε να το έχουν απονείμει και μετάλλιο.

Η οργισμένη διάψευση από τους πρέσβεις των δύο χωρών, καθιστά τους συγκεκριμένους κυβερνητικούς ισχυρισμούς ως απόλυτο μύθευμα.

Απομένει λοιπόν να δούμε ποια χώρα θα είχε ενδιαφέρον, αλλά και την δύναμη για να διατάξει την Ελληνική Δημοκρατία να παρακολουθήσει έναν Ευρωβουλευτή της.

Εάν ισχύει το σενάριο της τρίτης χώρας λοιπόν, αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το Αζερμπαϊτζάν!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε στοχοποιηθεί προσωπικά από τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Αθήνα. Το Αζερμπαϊτζάν είναι το πιο διεφθαρμένο κράτος αναφορικά με τις σχέσεις του με τη Δύση, και την ΕΕ, καθώς έχει διοχετεύσει 4 δισεκατομμύρια $ σε μίζες που κατέληξαν στις τσέπες Δυτικών Πολιτικών. Σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς τους πολιτικούς υπάρχουν και Έλληνες.

Τρανή απόδειξη είναι η απόπειρα εκποίησης του ΔΕΣΦΑ στο Αζερμπαϊτζάν, που απετράπη με την παρέμβαση της ΕΕ. Άλλη απόδειξη, ότι το Αζερμπαϊτζάν εξακολουθεί να αποτελεί προμηθευτή φυσικού αερίου για την Ελλάδα, παρά την ανθελληνική που στάση, την πλήρη υποστήριξη στην Τουρκία και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει στην Αρμενία.

Ο δικτάτορας του Αζερμπαϊτζάν αγκαλιά με τον φύλαρχο του ψευδοκράτους.

Λίγες ημέρες πριν μάλιστα, ο δικτάτορας Αλίγιεφ φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον φύλαρχο των εγκληματιών εισβολέων και σφαγέων της Κύπρου, Τατάρ.

Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την Ελληνική Κυβέρνηση! Το θέμα αποσιωπήθηκε πλήρως από τα Φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ! Μιλάμε για την απόλυτη ασυλία σε έναν εγκληματία κατά της ανθρωπότητας.

Το πρώτο σενάριο λοιπόν για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη παραμένει η προσωπική εμπλοκή του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς γνώριζε ότι από την εκλογή στο ΠΑΣΟΚ, εξαρτάται το πολιτικό του μέλλον.

Το δεύτερο σενάριο όμως, εάν υποθέσουμε ότι ισχύουν οι ισχυρισμοί περί εμπλοκής τρίτης χώρας, μπορεί να έχει τίτλο «Αζερμπαϊτζάν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here