Ο Νίκος Ρωμανός έστελνε SMS στον Μ. Φουρθιώτη για να λογοκρίνει Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

0
238

Μία νέα βόμβα επεφύλασσε ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης. Μία απάντηση στον διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ., ο οποίος τον είχε αποκαλέσει «Μη σοβαρό».

Φυσικά ο Νίκος Ρωμανός θεωρούσε αρκετά σοβαρό τον παρουσιαστή και την εκπομπή του, ώστε να βγαίνει προσκεκλημένος σε ζωντανή σύνδεση και να καμαρώνει για τα διθυραμβικά αφιερώματα που του έκανε ο Φουρθιώτης, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως «τον καλύτερο Διευθυντή γραφείου τύπου στην ιστορία της Ν.Δ.»! Τρέμε Θόδωρε Ρουσόπουλε.

Ο παρουσιαστής λοιπόν κοινοποίησε ένα SMS του διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ., με το οποίο ο Ρωμανός φαίνεται να του δίνει εντολή να λογοκρίνει βουλευτή του ΣυΡιζΑ, ο οποίος προφανώς ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή του. Λέγοντας μάλιστα «κλείστε το σούργελο»!

Θεωρούμε βέβαιο ότι θα υπάρξει παρέμβαση της δικαιοσύνης έπειτα από αυτή την αποκάλυψη, διότι δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο ο διευθυντής του γραφείου τύπου κυβερνώντος κόμματος να δίνει τέτοια εντολή λογοκρισίας εις βάρος βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Δείτε την αποκάλυψη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here