Ο Πάριος στο Ηρώδειο με Τσιτσάνη.

0
339

«Σπονδή στο έργο του μοναδικού δημιουργού Βασίλη Τσιτσάνη από τον Γιάννη Πάριο». Για πρώτη φορά ο Γιάννης Πάριος παρουσιάζει στο Ηρώδειο την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9 μ.μ., τη δική του προσέγγιση στο ρεπερτόριο του Βασίλη Τσιτσάνη, του δημιουργού που έβγαλε το λαϊκό τραγούδι από το περιθώριο και του χάρισε τη θέση και την διαχρονικότητα που του αξίζει.

Η Ελλάδα ανήκει στις ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες που κατάφεραν να συνεχίσουν την λαϊκή μουσική τους παράδοση, μεταπηδώντας από τη δημοτική στη λαϊκή μουσική και σε αυτό το εκπληκτικό φαινόμενο πρωτοπόρος υπήρξε ο μεγάλος Βασίλης Τσιτσάνης.

Ο Γιάννης Πάριος θα στήσει το «δικό του πάλκο», με συντροφιά τους μουσικούς του και τις νεανικές του αναμνήσεις, με την προσδοκία να αναδείξει αυτή τη καθαρότητα, τον λυρισμό, τη ζεστασιά και την ανθρωπιά των τραγουδιών του Τσιτσάνη, σε αυτές τις «Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες».

Τραγούδι: Γιάννης Πάριος
Σκηνοθεσία-Σχεδιασμός φωτισμών: Ελευθερία Ντεκώ
Επιμέλεια κουστουμιών: Γιάννης Μετζικώφ
Διεύθυνση Ορχήστρας-Ενορχήστρωση: Ντίνος Γεωργούντζος
Συμμετέχουν: Δεκαπενταμελής Λαϊκή Ορχήστρα και Χορωδία.

«Θυμάμαι την οικογένεια μου, που ήταν όλοι υπέροχοι τραγουδιστές και εγώ το στερνοπαίδι, να σιγοτραγουδούν τα τραγούδια του και κατακλύζομαι από τα ωραιότερα συναισθήματα»…..ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ.

Σημεία προπώλησης: ticketservices (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου και τηλεφωνικά 210-7234567), Public Συντάγματος, Reload (Πανεπιστημίου 54).

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 18 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here