Ο Παγκόσμιος Χάρτης του COVID-19 με μια ματιά: Ανησυχία για το ποσοστό όσων έχουν θεραπευτεί.

0
1022

Σε πραγματικό χρόνο τα κρούσματα, οι θάνατοι και πόσοι ξεπέρασαν την ασθένεια.

Αυτό που προβληματίζει είναι το χαμηλό ποσοστό όσων έχουν ξεπεράσει οριστικά την ασθένεια, που είναι λιγότερα από τα μισά επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Δείτε πραγματικό χρόνο τα κρούσματα στην ΠΗΓΗ…..

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: COVID-19: Ο πλανήτης σε κόκκινο συναγερμό -Όλες οι τελευταίες εξελίξεις.

Φόβος επικρατεί σε ολόκληρο τον πλανήτη για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου, ύστερα και από το κάλεσμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, λαμβάνουν ακόμη πιο αυστηρά μέτρα προστασίας.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού πέραν της ηπειρωτικής Κίνας αυξήθηκε κατά 7.488 σε συνολικά 51.767 το εικοσιτετράωρο ως χθες Παρασκευή το πρωί, κατά την ημερήσια αναφορά για την εξέλιξη της πανδημίας η οποία δημοσιοποιήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

Συνολικά 122 χώρες και περιοχές εκτός ηπειρωτικής Κίνας είχαν καταγράψει 1.775 θανάτους εξαιτίας της ασθένειας COVID-19 έως 13/03/20 το πρωί.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Διάγγελμα Αναστασιάδη για έκτακτα μέτρα στην Κύπρο λόγω του κορωναϊού.

Απευθύνομαι απόψε σε όλους τους πολίτες, για να μεταφέρω την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να συνεχίσει να λαμβάνει τα όποια μέτρα απαιτούνται προκειμένου με αποτελεσματικότητα να ελαχιστοποιήσουμε τις συνέπειες και της παρούσας κρίσης.

Gepostet von Νίκος Αναστασιάδης (Nicos Anastasiades) am Freitag, 13. März 2020

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: COVID-19: Σε φουλ ρυθμούς η καμπάνια των ελληνικών υπηρεσιών υγείας. Αυτή τη φορά δια στόματος Σπύρου Παπαδόπουλου: «Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω, εγώ θα μείνω μέσα».

Δείτε το βίντεο:

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4: COVID-19: Ψυχραιμία, διαβάστε αναλυτικά τι κλείνει και τι δεν κλείνει μετά τα συνολικά 190 κρούσματα.

Μετά από ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας για 14 μέρες ξεκινώντας από σήμερα Σάββατο 14 Μαρτίου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here