Ο πανικός και ο εκπρόσωπος!

0
213

Εκπρόσωπος της Διοίκησης του Δήμου μας, είναι πλέον ο Αριστείδης Ξηντάρας, ιδιοκτήτης της «Μαϊμού της Κηφισιάς»!

Περιβόητος στην περιοχή μας από το πλήθος των «Κανονιών του Ναβαρόνε» και ο μόνος ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας που κατάφερε να στραφεί εναντίον του, το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ομάδας, με δήλωση τους στον Αθηναϊκό Τύπο.

Αυτός ο ανθός της κοινωνίας μας, μαζί με την Μαϊμού του, ανέλαβε εργολαβικά δύο εικοσιτετράωρα πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών να διαχειριστεί τον πανικό της Διοίκησης.

Το προηγούμενο διάστημα ο ίδιος άνθρωπος απαίτησε και εισέπραξε προκαταβολικά από πέντε τουλάχιστον υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας το συνολικό αντίτιμο για εκτύπωση καρτών, φυλλαδίων και δημοσίευση συνεντεύξεων, ευγνωμονώντας μάλιστα γι αυτό τον υποψήφιο Δήμαρχο Γ. Θωμάκο. 

Οι υποψήφιοι παρέλαβαν μικρή ποσότητα μόνο των παραγγελθέντων εντύπων (από 10-25% της παραγγελίας) λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και γεμάτα σφάλματα ενώ προπληρωμένη συνέντευξη δεν δημοσιεύτηκε ποτέ.

Μετά από αυτά και ενώ οι υποψήφιοι σκέφτονταν να καταθέσουν μήνυση εναντίον του, το ανωτέρω αγλάισμα είχε το θράσος να απαιτεί καθημερινά και με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, από τον Γ. Θωμάκο, χρηματικό ποσό χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και καμία παραγγελία.

Ο Γ. Θωμάκος φυσικά δεν ενέδωσε και ο Α. Ξηντάρας επιχείρησε να εκφράσει τον εκλογικό πανικό της διοίκησης με πρωτοσέλιδες φωτογραφίες και θέμα, τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου στην ΕΘΕΛ (Εταιρία Θερμικών Λεωφορείων) την περίοδο 2004-2009 και την παλιά συνεργασία με την διοίκηση του Δήμου, στην έκτακτη έκδοση του Μαίου 2014.

Όλα αυτά βεβαίως είναι γνωστά στους πάντες. Ο Γ. Θωμάκος υπήρξε Άμισθος Αντιπρόεδρος της ΕΘΕΛ διορισμένος διαδοχικά από τρεις υπουργούς της κυβέρνησης ενώ υπήρξε Αντιδήμαρχος της διοίκησης του Δήμου μας μόνο κατά την περίοδο 2004-2006. 

Κατά το διάστημα εκείνο πέτυχε την παραχώρηση στο Δήμο Κηφισιάς τριών λεωφορείων σε πολύ καλή κατάσταση για την εξυπηρέτηση των πολιτών της Κηφισιάς ακόμα και για την δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας. Όμως τα λεωφορεία αυτά εξαφανίστηκαν και ρωτούμε διαρκώς την διοίκηση ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ; 

Κατά την διάρκεια της Αντιδημαρχίας του στην καθαριότητα είναι χαρακτηριστικό ότι και όσο και αν ψάξει κάποιος δεν θα βρει ούτε μια αναφορά της αντιπολίτευσης για την κατάσταση της καθαριότητας της πόλης, κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Είναι επίσης γνωστό ότι ο Γιώργος Θωμάκος εξέφραζε συχνά διαφωνίες και συναντούσε διαρκώς εμπόδια στο δημαρχοκεντρικό σύστημα.

Κατά τα άλλα συνεχίζουμε ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος να αποφεύγουμε κάθε οξύτητα, γιατί σεβόμαστε τον πολίτη αδιαφορώντας για φωτογραφίες, κασέτες, «στικάκια», καταδίκες και άλλα πολλά που προσφέρονται από πολλές πλευρές……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here