Ο πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς δηλώνει πως υπάρχει κίνδυνος οι τρομοκράτες να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα!

0
241

Ανησυχία προκαλούν οι νέες δηλώσεις του Γάλλου πρωθυπουργού, Μανουέλ Βαλς, ο οποίος προειδοποίησε πως υπάρχει κίνδυνος οι τρομοκράτες να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα.

Χθες πρώτο και μόνο το pronews.gr είχε αποκαλύψει (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ) ότι οι Γάλλοι ανησυχούν ότι το ISIS ετοιμάζει χημκή-βιολογική επίθεση:

«Tρόμος επικρατεί σε ολόκληρη την Ευρώπη καθώς οι γαλλικές αρχές εσπευσμένα με διάταγμα εγκρίνουν τη χρήση διαλύματος θειϊκής ατροπίνης για ένεση 40 mg/20 ml νευροτοξικού οργανοφωσφορικού αντίδοτου καθώς οι ισλαμιστές του ISIS έχουν χημικά-βιολογικά όπλα, ενώ υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι και στο Ανόβερο προσπάθησαν να πυροδοτήσουν χημική βόμβα.

Εντύπωση και ερωτηματικά είχε προκαλέσει η χτεσινή δήλωση του Γερμανού υπουργού εσωτερικών ότι «δεν μπορεί να αποκαλύψει τι βρέθηκε καθώς θα ανησυχούσε ολόκληρη η πόλη»!

Το γεγονός πως το ISIS κατέχει και έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα σε Συρία και Βόρειο Ιράκ είναι κοινό μυστικό.

Η Ρωσία το γνωρίζει καθώς είχε στείλει 1.000 μάσκες αερίων στην Συρία ενώ και ο ίδιος ο Β. Πούτιν έχει δώσει εντολή να αυξηθεί και να αποθηκευτεί προστατευτικός εξοπλισμός καθώς υπάρχουν φόβοι χημικού τρομοκρατικού χτυπήματος.

Mε διάταγμα της 14ης Νοεμβρίου 2015 οι γαλλικές αρχές ενέκριναν τη χρήση θειικής ατροπίνης για ένεση 40 mg/20 ml νευροτοξικού οργανοφωσφορικού αντιδότου».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here