Ο ΠτΒ Ν. Βούτσης δικαιώνει την παρέμβαση Π. Καμμένου για το ΦΠΑ!

0
128

Ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε την παραίτηση του Πάνου Καμμένου για την δικαιολογημένη αντίδραση του, για το ΦΠΑ στα νησιά. Ποιοι; Αυτοί που έβαλαν λουκέτο σε 300.000 επιχειρήσεις χωρις να κουνησουν βλέφαρο για να σώσουν την διαπλοκή.

Ο Πρόεδρος της Βουλής επιβεβαίωσε τις ανησυχίες του Πάνου Καμμένου και εξήγησε την αληθή διάσταση της πρώτης πραγματικής διαπραγμάτευσης και κοινωνικά ευαίσθητης κυβέρνησης.

Ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει προχθές: «Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πως ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή. 

Ξέρετε ότι είχα δύο προτεραιότητες μπαίνοντας στην κυβέρνηση συνεργασίας: να τηρηθεί η νομιμότητα και να μη θιγούν τα σώματα ασφαλείας και η δικαστική εξουσία της χώρας», είπε ειδικότερα ο κ.Καμμένος.

«Δυστυχώς, παρά το ότι έφτασα μέχρι το σημείο της παραίτησης, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, όμως παραμένει πρώτη προτεραιότητα να μπορέσουμε με τα πρώτα αποτελέσματα της εποχής της ανάπτυξης να μπορέσουμε να επαναφέρουμε τη συνταγματική διάταξη 101 του Συντάγματος για την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας. 

Προσπαθήσαμε να πείσουμε αρκετούς στο εξωτερικό ότι τα νησιά μας δεν είναι αυτό που βλέπουν το καλοκαίρι σε ακριβά κέντρα της Μυκόνου ή της Σαντορίνης ή άλλων νησιών που έχουν μεγάλη τουριστική ανάπτυξη».

Δείτε την απάντηση του ΠτΒ στην Πρώτη ΓΡΑΜΜΗ:

{videobox}5fM2qZBNiXY{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here