Ο ΣΚΑΪ αγόρασε τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς Μέντα 88 και Pepper 96.6.

0
430

Ένας «Παίκτης» των FM αποσύρεται και ένας άλλος ενισχύεται, μετά το τελευταίο «deal» στον Ραδιοφωνικό Ανταγωνισμό της Αθήνας.

Ο ΣΚΑΪ εξαγόρασε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Μέντα 88 και Pepper 96,6 - Fimotro

Ολοκληρώθηκε λοιπόν από τον Όμιλο ΣΚΑΪ, η εξαγορά του Μέντα 88 και του Pepper 96.6 της Διαπασών, του Νίκου Μπιλίρη και του Αντώνη Ανδρικάκη, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των Ραδιοφώνων του Ομίλου σε 5.

Γίνεται έτσι ένας από τους μεγαλύτερους Ραδιοφωνικούς Ομίλους της Αττικής χτυπώντας ευθέως την Frontstage SA της Δασκαλοπούλου.

Ένα από τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου, η Εύη Κουτσαυτάκη, βρέθηκε χθες στις εγκαταστάσεις των σταθμών στο Μαρούσι και συναντήθηκε με τους υπευθύνους τους σε πολύ καλό κλίμα.

«Η κίνηση αυτή του Ομίλου ΣΚΑΪ θεωρείται Κίνηση Ματ στρατηγικά και εμπορικά καθώς ο Όμιλος ΣΚΑΪ με τα πέντε ραδιόφωνα που διαθέτει πλέον, καλύπτει όλες τις προτιμήσεις του κοινού, επεκτείνεται σε όλο το φάσμα των Ραδιοφωνικών Κατηγοριών με προβλέψεις να μετατραπεί σε κυρίαρχο παίκτη στο χώρο»…μας λένε από το Φάληρο.

Και δίνουν κατευθείαν στίγμα:

«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ έχει μακρά ιστορία στη δημιουργία και την ανάπτυξη επιτυχημένων brands. Ο ΣΚΑΪ 100,3 αποτελεί την κορωνίδα του Ομίλου και έχει καθιερωθεί ως ο πιο επιτυχημένος ραδιοφωνικός σταθμός της χώρας έχοντας την πρωτοκαθεδρία στην ακροαματικότητα για περισσότερα από είκοσι χρόνια.

Οι επίσης επιτυχημένοι σταθμοί Μελωδία 99,2, RED 96,3, Top FM (μετέπειτα Λάμψη 92,3) και Freedom 88,9 που αποτελούν δημιουργήματα του Ομίλου ΣΚΑΪ είναι παραδείγματα που πιστοποιούν την τεχνογνωσία και την εμπειρία του Ομίλου στο χώρο των Media και αποτελούν εχέγγυα για το μέλλον καθώς η πρόθεση όλων στο Νέο Φάληρο είναι και τα νέα αποκτήματα να σκαρφαλώσουν ψηλά στην κατάταξη των Αθηναϊκών Ραδιοφώνων».

Η συμφωνία αυτή ήρθε 9 χρόνια μετά την είσοδο της Διαπασών στον ανταγωνισμό, έπειτα από την εξαγορά του Pepper 96.6 και των τότε NRJ 88.6 και Όασης 88, από την οικογένεια Γιαννίκου.

Σε αυτά τα χρόνια ο όμιλος έβγαλε στον αέρα τον Μέντα 88, τον Δεκέμβριο του 2013, και πειραματίστηκε αρκετές φορές με τη συχνότητα των 88.6, πριν την πουλήσει εν τέλει στην 24 Media, τον Μάρτιο του 2017.

Υπενθυμίζουμε πως στον Όμιλο ΣΚΑΪ ανήκουν ακόμα ο αθλητικός bwinΣπορ FM και, από το καλοκαίρι, ο 104 FM που παίζει πλέον Mainstream ξένη μουσική και, όπως λένε από τον ΣΚΑΪ, «μένει να δούμε αν θα μετονομαστεί».

Ο Χρήστος Παπαδάς (προερχόμενος από τον RED 96.3) αναλαμβάνει τη θέση του Συμβούλου Ανάπτυξης των Ραδιοφώνων του ΣΚΑΪ.

ΠΗΓΗ: e-tetradio.gr

Υ.Γ. Επιστρέφει στον Όμιλο ΣΚΑΪ ο Χρήστος Παπαδάς.

Την θέση του Συμβούλου Ανάπτυξης των Μουσικών Ραδιοσταθμών του Ομίλου ΣΚΑΪ, του Μέντα 88, του Pepper 96.6 και του 104 FM, αναλαμβάνει ο Χρήστος Παπαδάς.

Ο μέχρι πρότινος Ραδιοφωνικός Παραγωγός του RED 96.3, είχε εργαστεί και κατά το παρελθόν στον όμιλο του Νέου Φαλήρου, σε διάφορα πόστα σε Ραδιόφωνο και Τηλεόραση.

Ταυτόχρονα, ο Χρήστος Παπαδάς ανακοίνωσε στα Social Media ότι αποχωρεί από τον Ροκ Ραδιοσταθμό της Frontstage SA, μετά από 15 χρόνια «θητείας»:

2007-2022: Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα 15 υπέροχα ραδιοφωνικά χρόνια! Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδία μου σε εσένα, που κάναμε παρέα κάθε απόγευμα από τις 6 μέχρι τις 8 όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς καμία διακοπή.

«Μεγαλώσαμε» μαζί!  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους, συνοδοιπόρους και φίλους στον RED. Είμαι τυχερός που ανήκα κι εγώ σε αυτή την επιτυχημένη και αληθινή ραδιοφωνική ομάδα! Το ταξίδι συνεχίζεται, μείνε συντονισμένος…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Πως βγαίνουν αληθινές οι παροιμίες;

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η παροιμία «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»βγαίνει αληθινή.

Μελωδία με Frontstage | Παρόν - Τυπολογίες

Αφού την επαλήθευσε ο Ραδιοφωνικός Παραγωγός του RED 96.3 Χρήστος Παπαδάς μετά από δεκαπέντε χρόνια συνεργασίας με τον Όμιλο Frontstage SA, της Αλεξάνδρας Δ. Δασκαλοπούλου.

Βέβαια όπου είναι πιο πολλά τα λεφτά πηγαίνει ο άνθρωπος, γιατί και στο παρελθόν παράτησε τον ΣΚΑΪ στον οποίο είχε πάει αφήνοντας άλλο σταθμό που εργαζόταν, για να προσχωρήσει στον Όμιλο Frontstage SA, απολαμβάνοντας και της εμπιστοσύνης της ιδιοκτήτριάς του.

Τώρα είδε ότι τρανεύει ο ΣΚΑΪ με την εξαγορά κι άλλων σταθμών και σου λέει εδώ υπάρχει πολύ ψωμί, πάμε γι άλλα. Αναμενόμενο από έναν αγνώμονα και άκρως συμφεροντολόγο άνθρωπο. Όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν τον χαρακτήρα του. Κανέναν δεν βοηθά ποτέ…

Αυτά όμως για ορισμένους είναι ψιλά γράμματα. Ας προσέχει ο ΣΚΑΪ, αφού το έκανε τόσες φορές  δεν θα διστάσει να το επαναλάβει…Μήπως και ο Ιούδας για τα αργύρια δεν πρόδωσε τον Ιησού;

Αλλά επειδή και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, και Θεία Δίκη υπάρχει και όλα εδώ πληρώνονται, ο κ. Παπαδάς (αν μπορεί να τον αποκαλεί κανείς έτσι) θα εισπράξει κάποια στιγμή το…μισθό που του ανήκει!

Α, μην ξεχάσω και…ΝΤΡΟΠΗ του που κάνει με τα δάχτυλα το «V» σήμα της Νίκης, στην φωτό που ανέβασε στο διαδίκτυο. Σήμα της Νίκης για την τσέπη του δηλαδή!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here