Ο τέως Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης: Κήρυκας διχασμού, μισαλλοδοξίας και προπομπός τραγικών εξελίξεων ο Άδωνης Γεωργιάδης.

0
341

Απάντηση στην Ολομέλεια της Βουλής,  στην άθλια και αισχρή επίθεση του Άδωνη Γεωργιάδη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.

  • Ο κ. Γεωργιάδης επιδόθηκε σε ένα ντελίριο διχαστικό, υβριστικό και ψευδολογίας εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του προέδρου της αλλά και εναντίον όλων μας.
  • Κύριε Γεωργιάδη είστε κήρυκας διχασμού, μισαλλοδοξίας και προπομπός τραγικών καταστάσεων.
  • Σαν να βρίσκεται σε πάνελ προεκλογικό ο κ. Γεωργιάδης πραγματοποιεί μία άθλια, αισχρή επίθεση συλλήβδην εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όλων των δυνάμεων της Αριστεράς. Αυτή η συμπεριφορά υπερβαίνει κάθε όριο.
  • Στήνουν την αστυνομοκρατία και το αστυνομικό κράτος βήμα-βήμα μέσα στην πανδημία κάνοντας διαχείριση του φόβου των πολιτών.
  • Είναι ντροπή εδώ και εβδομάδες από μεριά του κ. Γεωργιάδη και της Ν.Δ να αναγάγουν σε πολιτικό παράγοντα της χώρας τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Για όποια συζήτηση γίνεται μέσα στη Βουλή, για όποια αντιπαράθεση και εάν υπάρχει, όσο σκληρή και αν είναι.
  • Είναι ντροπή να διχάζουν τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου στη βάση των διαδηλώσεων και όλων των διαμαρτυριών που γίνονται και γίνανε στη χώρα μας όλον αυτόν τον καιρό ενάντια στην αστυνομοκρατία, ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης για την παιδεία, ενάντια στα νομοθετήματα που έρχονται μεσούσης της πανδημίας, για να την αξιοποιήσει η κυβέρνηση την πανδημία, και να κάνει διαχείριση του φόβου του λαού.
  • Είναι αδιανόητα πραγματικά όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή της πανδημίας, για την οποία είχαν υπάρξει προειδοποιήσεις. Από το καλοκαίρι και σας παραπέμπω στα πρακτικά είχαμε προειδοποιήσει για τον Οκτώβριο και Νοέμβριο για τα κρούσματα και για το δεύτερο κύμα.

Τον Δεκέμβριο κ. Γεωργιάδη είχαν υπάρξει προειδοποιήσεις και από το Αμερικάνικο Ινστιτούτο και από τους Έλληνες επιστήμονες ότι το Πάσχα αν δεν υπάρξουν συγκεκριμένα μέτρα και στρατηγική θα φτάσουμε σε αριθμούς που δεν θέλω να πω για τα πρακτικά, ξέρετε όμως πως ανεβαίνει ο δείκτης της πανδημίας με όλες τις συνέπειες.

https://www.facebook.com/NikosVoutsis/videos/310379997087384/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here