Ο Τζορτζ Κλούνεϊ…

0
399

Ένας από τους ωραιότερους, πιο ταλαντούχους αλλά όπως αποδεικνύεται και πιο φιλάνθρωπους καλλιτέχνες είναι ο Τζορτζ  Κλούνεϊ. Και αν αναρωτιέστε γιατί; Εξηγούμε.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο  αμερικάνικο περιοδικό για άνδρες GQ δώρισε από 1 εκατ. Δολάρια σε 14 στενούς του φίλους, που του συμπαραστάθηκαν και τον βοήθησαν όταν ήταν στην αρχή της καριέρας του.

Τους είχε βέβαια συμπεριλάβει  στη διαθήκη του, αλλά μετά σκέφτηκε γιατί να μην τους τα δώσει όσο βρίσκεται στη ζωή ακόμη, κι επειδή όλοι τους ήσαν και μεγαλύτεροι από εκείνον, θα έπιαναν τόπο.

Το γεγονός είχε αποκαλύψει προ 3 ετών ο φίλος και συνεταίρος του ηθοποιού στην τεκίλα Casamigos που παράγουν, Ράντι Γκέρμπερ, σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ. 14 χαρτοφύλακες που περιείχαν από 1 εκατ. δολάρια μεταφέρθηκαν με security σπίτι του, όπου ο Τζορτζ κάλεσε τους φίλους του και τα μοίρασε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Τζορτζ Κλούνεϊ: Γιατί έδωσα από ένα εκατομμύριο δολάρια σε 14 φίλους μου…

«Ήμουν εργένης. Όλοι μας μεγαλώναμε. Ήμουν 52 και κάτι. Και οι περισσότεροι φίλοι μου είναι μεγαλύτεροι από εμένα. Και σκέφτηκα, αυτό που έχω είναι αυτοί οι τύποι…

Κοιμήθηκα στους καναπέδες τους όταν ήμουν απένταρος. Μου δάνεισαν χρήματα όταν δε είχα. Με βοήθησαν όταν χρειαζόμουν βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια…Και σκέφτηκα, ξέρετε, χωρίς αυτούς δεν θα είχα τίποτα από αυτά»εξήγησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ενώ οι στενοί του φίλοι ήταν ήδη στη διαθήκη του, συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε λόγος να περιμένει μέχρι να συμβεί κάτι τραγικό για να τους ανταποδώσει δηλώνοντας:

«Σκέφτηκα βασικά αν με χτυπήσει ένα λεωφορείο, είναι όλοι στη διαθήκη, γιατί να περιμένω να χτυπηθώ από λεωφορείο;».

Ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκε την Αμάλ. Να πούμε ότι η έκδοση Δεκέμβριος 2020-Ιανουάριος 2021 «Men of the Year» του GQ, έχει εξώφυλλο τον Κλούνεϊ.

Μάλιστα πρόσφατα χειρουργήθηκε και στον αυχένα για ένα χρόνιο πρόβλημα με κάποιο σπόνδυλο που είχε και προκλήθηκε από ατύχημα σε γύρισμα. Ε, δεν είναι και όλα ρόδινα, και οι ηθοποιοί άνθρωποι είναι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here