Ο Τσάρλι Σην.

0
313

Το άτακτο, αλλά και τόσο ταλαντούχο παιδί του Χόλυγουντ ο Τσάρλι Σην, ερωτεύτηκε ξανά, πάει πρίμα στην δουλειά του και δεν τρέχει τίποτα.

Τον είδαμε σε πάρα πολλές κινηματογραφικές ταινίες, αλλά τον αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Two and a Half Men», o ρόλος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του και η αμοιβή του αστρονομική.

Έλα όμως που λόγω κακής συμπεριφορά και…..ουσιών εκδιώχθηκε κακήν κακώς, εισπράττοντας βέβαια και αποζημίωση από την Warner Bros 100 εκατ. δολάρια!. Τη θέση του πήρε – έως σήμερα – ο κούκλος μεν, αλλά πώς να το κάνουμε δεν είναι Τσάρλι δε,  Άστον Κούτσερ.

Ποιος είναι

Ο Carlos Irwin Estevez, όπως είναι το πραγματικό του όνομα γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1965 στη Νέα Υόρκη. Πατέρας του είναι ο παλαίμαχος ηθοποιός Μάρτιν Σην, μητέρα του η Τζάνετ Σην .

Ο Τσάρλι έχει τρία ακόμη αδέλφια. Όλοι είναι ηθοποιοί & σκηνοθέτες. Ο Εμίλιο Εστέβεζ, μοιάζουν πολύ, η Ρενέ Εστέβεζ κι ο Ραμόν Εστέβεζ. Από πιτσιρίκι ο Τσάρλι θαύμαζε τη δουλειά του πατέρα του. Όταν ήταν μάλιστα 9 χρόνων έπαιξε και σ ένα φιλμ μαζί του. Στο γυμνάσιο είχε δυο αγάπες. Την ηθοποιία και το μπέιζμπολ.

Βασικός στην ομάδα μπέιζμπολ των Βίκινγκς, δεν ξέχασε το άθλημα και σε κατοπινούς ρόλους του. Η επιτυχία του ως αθλητής όμως δεν μεταφραζόταν και σ επιτυχία ως μαθητής, αφού λίγο πριν την αποφοίτηση τον απέβαλαν λόγω κακών βαθμών και απουσίας στα μαθήματα. Η επαγγελματική του πορεία στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη ήταν φτωχή, μέχρι που έλαβε μέρος στο επικό «Πλατούν» του Όλιβερ Στόουν το 1986.

Οι καλές κριτικές έπεισαν τον Στόουν να του δώσει ρόλο και στην επόμενη ταινία του «Wall Street» το 1987 στο πλευρό του πατέρα του & του Μάικλ Ντάγκλας.

Λίγο μετά ο Στόουν του είπε πως θα τον έπαιρνε και στο επόμενο το «Γεννημένος την 4η Ιουλίου». Όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ο Τομ Κρουζ κέρδισε το ρόλο και ο Όλιβερ, δεν ειδοποίησε καν τον Τσάρλι, αφού τα μαντάτα του τάφερε ο αδελφός του Εμίλιο.

Μην νομίσετε όμως ότι αυτό έκανε κακό στην καριέρα του ταλαντούχου και γοητευτικού Τσάρλι. Η καλή του τύχη συνεχίστηκε με αξιόλογα έργα και πλουσιοπάροχες αμοιβές που τον έφερναν ψηλά στο box office. Επειδή όμως όλα τα θαύματα λέει κρατούν 7 μέρες , από τα μέσα του ’90 τόσο η επαγγελματική όσο και η προσωπική του ζωή πήρε την κάτω βόλτα.

Γυναίκες και……ουσίες

Ήταν τότε που ο Τσάρλι μπήκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης από ουσίες, που κατηγορούνταν για γυναικάς και πρωτοστάτης σε οργιώδη πάρτι. Το 1995 παντρεύτηκε το μοντέλο Ντόνα Πηλ, ενώ κλήθηκε σαν μάρτυρας στη δίκη της «μαντάμ» Χάιντι Φλάις και ομολόγησε πως ξόδευε στο «σπίτι» της κάθε βράδυ 2.500 δολάρια .

Λογικό να τον χωρίσει η Πηλ ένα χρόνο μετά το γάμο τους. Η κακοτυχία εξακολούθησε με τη μήνυση που υπέβαλλε μια πρώην girl friend του για κακομεταχείρηση.

Πλήρωσε πρόστιμο, ήταν υπό επιτήρηση, αλλά το χειρότερο ήρθε το Μάιο του 1998 που πρόλαβαν στο τσακ και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, αφού είχε πάρει θανατηφόρα δόση ναρκωτικών. Μόλις συνήλθε τον μετέφεραν σε Κέντρο αποτοξίνωσης, από το οποίο τόσκασε την άλλη μέρα.

Έπειτα από αποτυχημένες απόπειρες στη μεγάλη οθόνη, η τύχη του χαμογέλασε και πάλι το 2000, όταν «καθαρός» και νηφάλιος πια , επιλέχτηκε να αντικαταστήσει τον Μάικλ Φοξ( που αρρώστησε) στην τηλεοπτική σειρά του ABC «Spin City».

Αν και η συμμετοχή του κράτησε μόλις δυο σεζόν , τα «μάτια» του CBS το 2003 τον σταμπάρισαν για το “Two and a Half Men” που έγινε τεράστια επιτυχία στην τηλεόραση, κάτι που είχε τόσο ανάγκη μιας κι η καριέρα του έπαιρνε την κάτω βόλτα . Το 2002 φαίνεται πως τον θυμήθηκε κι ο έρωτας και παντρεύτηκε με την πανέμορφη συνάδελφό του και μοντέλο Ντενίζ Ρίτσαρντς κι απέκτησαν ένα κοριτσάκι.

Έγκυος στο δεύτερο παιδί τους η Ντενίζ , κι ενώ όλοι θεωρούσαν το γάμο τους επιτυχημένο, ω του θαύματος η εκρηκτική ξανθιά , υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου το 2006 με αιτιολογία την ασυμφωνία χαρακτήρων. Η Ντενίζ θεωρώντας τον επικίνδυνο, δεν τον αφήνει να βλέπει τις κόρες τους.

Έτσι ο Τσάρλι πριν λίγες μέρες, θυμωμένος έκανε αίτηση να μειωθεί το ποσό που της δίνει και να φύγει από την πολυτελή έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς (που της είχε αγοράσει το 2011 για να είναι κοντά του και να βλέπει τις κόρες του και τους γιους του που ανέλαβε υπό την κηδεμονία της όταν η μητέρα τους και τρίτη γυναίκα του πήγε γι αποτοξίνωση, αλλά κι ο Τσάρλι ήταν κι αυτός σε παρόμοιο κέντρο ) , γιατί λεει βρήκε αγοραστή που θέλει να μετοικίσει άμεσα.

Ο τρίτος γάμος του έγινε το 2008 με τη νεαρή Μπρουκ Μιούλερ για να ξαναχωρίσει το 2011 αφού απέκτησαν δίδυμα αγοράκια που σήμερα είναι 5 ετών.

Η Μπρουκ ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά από μικρή. Έπινε μάλιστα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Έτσι, μοιραία μπαινόβγαινε σε κέντρα αποτοξίνωσης, μέχρι και στο ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου του Λος Άντζελες, και στο Κέντρο Μπέττυ Φορντ νοσηλεύτηκε.

Της πήραν τα παιδιά της λοιπόν και έδωσαν την κηδεμονία τους στην Ντενίζ Ρίτσαρντς και όταν συνήλθε, πρόσφατα τα ξαναπήρε πίσω. Τώρα οι σχέσεις του Τσάρλι με την Μπρουκ είναι πολύ καλές, αφού τον αφήνει και βλέπει τους γιους του όποτε θέλει και μάλιστα ο Τσάρλι από 20.000 δολάρια διατροφή που της έδινε το μήνα – όταν της πήραν την κηδεμονία- θέλει να κάνει αύξηση σε 55.000.

Ο Τσάρλι έχει μια κόρη από τον πρώτο του έρωτα στο γυμνάσιο την Κασσάνδρα η οποία είναι παντρεμένη μ ένα συμμαθητή της κι έχουν κι ένα παιδάκι. Δηλαδή παππούς ο Τσάρλι και πολύ το χαίρεται.

Τρελό αγόρι, τρελή συμφωνία, τρελά λεφτά

Μπορεί να τον λένε τρελό, εθισμένο, γυναικά, αλλά ο τύπος είναι τρελά έξυπνος και τρελά πλούσιος. Το μυαλό του κόβει.

Όταν βρέθηκε άνεργος κι όλες οι πόρτες ήταν κλειστές, μετά το «Two and a Half Men”, αφού πέρασε η…μπόρα αποφάσισε με την ομάδα και τους συνεργάτες του να «χτυπήσουν» την πόρτα σε μια σχετικά άγνωστη εταιρία παραγωγής την Lionsgate και να προτείνουν μια σειρά για την τηλεόραση παρόμοια με το «Two and a Half Men», κωμωδία με πολύ γέλιο , το σκηνικό μοιάζει, κι ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Τσάρλι, το «Anger Management».

Το deal που έκανε ήταν φοβερό (στην Αμερική είναι τρομερές οι συμφωνίες που γίνονται, από μικροσκόπιο τις περνάνε). Με ελάχιστη αμοιβή, 50.000 δολ., όταν στα τελευταία του «One and a Half Men» έπαιρνε 1.9 εκατ. δολάρια το επεισόδιο, αλλά με την προοπτική αν φτάσουν τα 100 επεισόδια, στο 100ο η αμοιβή του θα εκτοξευθεί στα 200 εκ. δολάρια ανά επεισόδιο. Το 100ο επεισόδιο είναι τον Οκτώβριο του 2014 . Βάστα Τσάρλι, μην κάνεις καμιά ανοησία στο παρά 5…..

Ο ταλαντούχος Mr. Sheen είναι καλός στο να βγάζει λεφτά, αλλά και καλός στο να τα ξοδεύει.

Μάχιμος πάντα, ετοιμάζεται να ανταλλάξει τους τέταρτους όρκους αιώνιας αγάπης , με την πορνοστάρ Μπρετ Ρόσσι, αλλά περιμένει να βγει το διαζύγιό της. «Η κοπέλα είναι χωρισμένη εδώ και δυο χρόνια, είναι ζήτημα γραφειοκρατίας …» δηλώνει πανευτυχής και πάλι. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here