Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτριος Αγγελίδης.

0
263

Την πραγματικότητα την διαμορφώνει ο καθένας γύρω του με όσα επιβάλει και όσα ανέχεται.

Διπλωματούχος Μηχανολόγος & Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ και κάτοχος Master in Business Administration του IFL Στοκχόλμης.

Έχει παρακολουθήσει διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα επί εξειδικευμένων επιχειρηματικών θεμάτων οργανωμένα από Διεθνή Ινστιτούτα όπως π.χ. το Διεθνές Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων INSEAD στη Γαλλία, το London Business School στην Αγγλία κτλ.

Το 1966 έγινε μέλος του Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών Αμερικής, το 1967 του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, το 1969 της Αμερικάνικης Ένωσης Μηχανολόγων Μηχανικών, το 1972 του Συνδέσμου Επιστημόνων Μηχανικών Κύπρου, το 1976 του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, το 1990 του Ινστιτούτου Alexander Hamilton Αμερικής, το 1991 του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου και το 1994 της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Ελλάδος.

Διακρίσεις:

– Το 1978 το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας απένεμε στον Δ. Αγγελίδη, κατά την διάρκεια του Α΄ Συνεδρίου Οικονομικής Ανάπτυξης, δίπλωμα για την ενεργό συμμετοχή του στην μελέτη των δυνατοτήτων της Ελληνικής Οικονομίας.

– Το 1989 το Ινστιτούτο Συμβούλων Επιχειρήσεων (Institute of Directors) του Λονδίνου, αποφάσισε να κάνει τον Δ. Αγγελίδη Fellow Member για τον υψηλό βαθμό επαγγελματικής (α) ικανότητας σαν Διευθύνων Σύμβουλος και (β) γνώσης των αρχών της Εταιρικής Διακυβέρνησης.

– Το 1990 το Ινστιτούτο Alexander Hamilton της Αμερικής, αποφάσισε να κάνει μέλος του τον Δ. Αγγελίδη σε αναγνώριση των συνεχών προσπαθειών του για την απόκτηση και εφαρμογή γνώσεων της μοντέρνας επιχειρηματικής πρακτικής.
– Το 1997 ο Δ. Αγγελίδης καταχωρήθηκε στον συλλεκτικό τόμο των Βιογραφιών Συγχρόνων Προσωπικοτήτων της Ελλάδας της «Ελληνικής Εθνικής Γραμμής» σε ένδειξη αναγνώρισης της επιτυχημένης επιχειρηματικής του προσωπικότητας. 

– Τον Αύγουστο του 2004 ο βασιλιάς της Σουηδίας Κάρολος Γουσταύος XVI τίμησε με το παράσημο του Βασιλικού Τάγματος του Πολικού Αστέρα τον Δ. Αγγελίδη, σε αναγνώριση των πολύχρονων υπηρεσιών του που αφιέρωσε στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ της Σουηδίας και της Ελλάδας.

– Τον Μάρτιο του 2005 η Διοικούσα Επιτροπή του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Δ. Αγγελίδη στο ειδικό κατάλογο (μητρώο) Πραγματογνωμόνων του Επιμελητηρίου.

– Τον Ιανουάριο 2014 ο Δ. Αγγελίδη καταχωρήθηκε στην εγκυκλοπαίδεια Who is Who του Hubner για την Ελλάδα, σε ένδειξη αναγνώρισης της επιτυχημένης επιχειρηματικής του διαδρομής.

Λόγω της διεθνούς επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ως Διευθύνων Σύμβουλος ανά τον κόσμο σε διάφορες εταιρείες του Διεθνούς Σουηδικού Συγκροτήματος Atlas Copco AB (την εταιρεία η οποία κατέχει την 6ην θέση μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο για τις άμεμπτες επιχειρηματικές της ικανότητες) για περισσότερα από 30 χρόνια, συνάντησε και συνεργάστηκε με πολίτες όλων των κοινωνικών στρωμάτων και γνώρισε το σουηδικό μοντέλο αυτοδιοίκησης με τις σωστές και αξιοκρατικές παροχές του.

Τον Σεπτέμβριο του 2001 ίδρυσε στην Αθήνα την ANGELIDES ΕΠΕ με εξειδίκευση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις. Παράλληλα εξελέγη μέλος διαφόρων Δ.Σ. εταιρειών στην Ελλάδα και Κύπρο.

Τον Νοέμβριο 2010 ο Δ. Αγγελίδης συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Ενιαίου Δήμου Κηφισιάς με τον συνδυασμό «Πόλη Φως».

Τον Ιανουάριο του 2011 ο Δ. Αγγελίδης ίδρυσε την Ημερήσια Ηλεκτρονική Εφημερίδα Kifisia Press η οποία σχολιάζει οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται ή υποκρύπτεται. Κυρίως όμως δίνει την δική της οπτική γωνία και παρουσιάζει κρυμμένες πτυχές των εξελίξεων γενικά και της Διοικητικής Αρχής του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς ειδικά. 

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Μιλά άριστα την Αγγλική και καλά την Ισπανική.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η διεθνής εμπειρία / τεχνογνωσία που απέκτησα διαχρονικά είναι στην διάθεση της συλλογικής προσπάθειας του Γιώργου Θωμάκου η οποία θα επιφέρει ουσιαστική πρόοδο και βελτίωση στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας την οποία έχουν τόσο πολύ ανάγκη και το….Αξίζουν!

Η επιθυμία μου είναι να συμβάλω στην εφαρμογή ενός σύγχρονου και περισσότερο αποτελεσματικού μοντέλου διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς το οποίο να διασφαλίζει την διαφάνεια, αξιοκρατία και την διευρυμένη συμμετοχή των Δημοτών στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων προς άμεση επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν τον Δήμο μας.

Φίλοι δημότισσες και δημότες……«έχουμε τον ίδιο στόχο»!!

Επικοινωνία:

Τ : 6944 350387 F: 210 8075716
Ε : angelidesltd@gmail.com & kifisiapress@gmail.com
W: www.angelidesltd.com & www.kifisiapress.info

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here