Ο Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του στο Omega: Η κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής δεν είναι σύνθημα, τονίζει.

0
266

Ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης φιλοξενήθηκε στο OMEGA λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης δηλώνει αισιόδοξος πριν από την κάλπη της Κυριακής αναφέροντας ότι:

«Εμείς συνεχίζουμε μέχρι την Κυριακή μέσα από ένα συγκεκριμένο οργανωμένο τρόπο έτσι ώστε να κερδίσουμε τις εκλογές».

Ο Υποψήφιος σχολιάζει τις αποφάσεις που πάρθηκαν από το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ δηλώνοντας ότι «είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση, θα ήθελα να είχα την στήριξη του ΔΗΣΥ είναι η δεύτερη συγγενέστερη υποψηφιότητα».

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντάει επίσης στις κατηγορίες των Συναγερμικών ψηφοφόρων τονίζοντας ότι:

«Λέγονται τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί, εμένα με ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα των εκλογών, αυτοί που με στηρίζουν και αυτοί που δεν με στηρίζουν θα προσεγγιστούν έτσι ώστε να λειτουργήσουμε συλλογικά».

«Η ενότητα του ΔΗΣΥ δεν θα επηρεαστεί, δεν υπάρχει θέμα διάσπασης του» προσθέτει ο υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι θα επιδιώξει να συζητήσει με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου την επομένη ημέρα μετά τις εκλογές.

«Αν με τιμήσει ο Κυπριακός λαός με την ψήφο του θα ζητήσω να μιλήσω με τον κύριο Αβέρωφ Νεοφύτου, τον κύριο Στεφάνου και με αυτούς που με στηρίζουν αλλά και αυτούς που δεν με στηρίζουν».

«Δεν είναι σύνθημα η Κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής»…πρόσθεσε.

Υ.Γ. Υπέρ Χριστοδουλίδη στον β΄γύρο των Προεδρικών ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Γιωρκάτζης.

Τάχθηκε υπέρ του Χριστοδουλίδη ο Κ. Γιωρκάτζης

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης δήλωσε σήμερα το πρωί ότι η επιλογή του για τον Β’ γύρο των Προεδρικών εκλογών είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Με βάση το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιωρκάτζης:

«Κρίνω ότι η πλησιέστερη πρόταση που έχουμε ενώπιον μας, ώστε η χώρα μας να συνεχίσει την ασφαλή και συνετή οικονομική πολιτική και τη δημοσιονομική σταθερότητα με κοινωνική ευαισθησία, διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της, είναι η επιλογή του Νίκου Χριστοδουλίδη».

Είπε επίσης ότι αντιλαμβάνεται την απογοήτευση για το αποτέλεσμα, όπως και την πικρία και τον θυμό που υπάρχει. «Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα, όμως, η πικρία και ο θυμός δεν ήταν ποτέ καλοί σύμβουλοι»…κατέληξε.

Υ.Γ.1. Στηρίζουν Χριστοδουλίδη 67 Aκαδημαϊκοί: Εξηγούν τους λόγους και απευθύνουν έκκληση στους πολίτες.

Στηρίζουν Χριστοδουλίδη 67 ακαδημαϊκοί: Εξηγούν τους λόγους και απευθύνουν έκκληση στους πολίτες | Hellasjournal.com

Την δημόσια δήλωση στήριξης 67 ακαδημαϊκών στην  υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσιοποίησε το Επιτελείο του, επισημαίνει σε ανακοίνωση του το Επιτελείο του ανεξάρτητου υποψηφίου.

«Η απόφασή μας για στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη, ως του καταλληλότερου και αξιότερου να υπηρετήσει το ύπατο αξίωμα της πολιτείας, είναι καθόλα συνειδητή»…αναφέρουν οι ακαδημαϊκοί.

Υ.Γ.2. Θα μείνει μόνος του στο τέλος ο Αβέρωφ: Ο Τορναρίτης του ΔΗΣΥ λέει ότι επιλέγει κατά συνείδηση τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Θα μείνει μόνος του στο τέλος ο Αβέρωφ: Ο Τορναρίτης του ΔΗΣΥ λέει ότι επιλέγει κατά συνείδηση τον Νίκο Χριστοδουλίδη | Hellasjournal.com

Τοποθετήθηκε εκ νέου ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, για την απόφασή του να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Εάν με πραγματικούς όρους βρισκόμασταν μπροστά στην επίλυση του Κυπριακού εγώ πρώτος θα σας έλεγα να ψηφίσουμε τον υποψήφιο που υποστηρίζετε από το ΑΚΕΛ».

Προσθέτει ότι «Σήμερα όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά στόχος όλων μας πρέπει να είναι η ισχυρή οικονομία, η δημοσιονομική πειθαρχία και σίγουρα ο Ευρωπαϊκός και Δυτικός προσανατολισμός της Πατρίδας μας».

Ως εκ τούτου, σημειώνει, «Από τους δύο εναπομείναντες υποψήφιους που έχουμε μπροστά μας την ερχόμενη Κυριακή επιλέγω κατά συνείδηση τον Νίκο Χριστοδουλίδη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here