Ο 29χρονος Αλέξανδρος: Με στοχοποίησαν…η Κυβέρνηση συνεργάζεται με την Ασφάλεια

0
371

Τρανταχτή απόδειξη φακελώματος η επιχείρηση αποκάλυψης στοιχείων, λέει ο 29χρονος που ξυλοκοπήθηκε στην πλατεία Νέας Σμύρνης.

Το κοινωνικό σοκ από τον ξυλοδαρμό του 29χρονου καταμεσής της πλατείας της Νέας Σµύρνης διαδέχτηκε η πρωτοφανής στα μεταπολιτευτικά χρονικά Κυβερνητική οµολογία φακελώματος πολιτών.

Κληθείς να αντιμετωπίσει ψευδείς κατηγορίες περί επίθεσης στους άντρες της οµάδας ∆ΡΑΣΗ ή προσπάθειας αφαίρεσης του υπηρεσιακού όπλου από τον αστυνομικό που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ο Αλέξανδρος κλήθηκε ταυτόχρονα να διαχειριστεί και το Κυβερνητικό «πογκρόµ» επικοινωνιακής στοχοποίησής του.

Το κυβερνών κόμµα και ένας βουλευτής του δημοσιοποίησαν τα στοιχεία του, προσάπτοντάς του ιδεολογική ταυτότητα την οποία ο ίδιος αρνείται.

Ο χαφιεδισμός έφτασε στην ποινικοποίηση της συλλογικής και κινηµατικής δράσης προκειμένου να καλλιεργηθεί η εντύπωση του «σεσηµασµένου», λες και η συμμετοχή σε ειρηνικές παρεµβάσεις αποτελεί ελαφρυντικό και άλλοθι για την αστυνομική ασυδοσία.

Στον απόηχο όλων αυτών ο 29χρονος και η Συνήγορός του μιλούν στο Documento.

Ο Αλέξανδρος δηλώνει εξοργισμένος για τη στοχοποίησή του µετά τον βάναυσο ξυλοδαρμό του και εκφράζει την άποψη ότι «η Κυβέρνηση συνεργάζεται µε την Ασφάλεια».

Τονίζει, δε, ότι η Κυβερνητική πλειοψηφία από κοινού µε τον ένστολο βραχίονα του κράτους αποσκοπούν στην τρομοκράτηση όσων δεν συμμορφώνονται στις υποδείξεις.

Παράλληλα, η Δικηγόρος του κ. Μαρία Καρταπάνη περιγράφει το σπιράλ παράνοµων πράξεων κατά του 29χρονου τόσο από τους άντρες της οµάδας  ∆ΡΑΣΗ όσο και από τη Ν∆.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here