Ο Mr Novartis πανηγυρίζει για το…δώρο Μητσοτάκη σε Βενιζέλο.

0
245

Δεν έκρυψε τη χαρά του ο βασικός πρωταγωνιστής του σκανδάλου Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, για την αξιοποίηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας κάτω από τη σχετική ανάρτηση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Το πρωί της Παρασκευής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά και αναφερόμενος στην αρχική δικογραφία του σκανδάλου Novartis (σ.σ. η υπόθεση ως προς το σκέλος που τον αφορούσε, αρχειοθετήθηκε) επισημοποίησε τις πληροφορίες για την τοποθέτησή του στην επταμελή ομάδα υψηλού επιπέδου (Council of Europe’s High-level Reflection Group), η οποία θα εισηγηθεί τον οδικό χάρτη, τις στοχεύσεις και τον ρόλο που θα διαδραματίσει από εδώ και στο εξής το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Former For. Min. Venizelos on Council of Europe’s High Level Reflection Group

Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το σχετικό δελτίο Τύπου, στο οποίο σημειώνεται μεταξύ άλλων:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ζητήσει από τον κ. Βενιζέλο να αποδεχθεί τη σχετική πρόταση της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετέχει στην Επιτροπή Υπουργών και είναι αρμόδιος για τα θέματα του Συμβουλίου του Ευρώπης και ο Πρέσβης-Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδος Πάνος Μπεγλίτης παρουσίασε την Ελληνική πρόταση στη Γενική Γραμματέα».

Η ανάρτηση:

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε επιτροπή σοφών του Συμβουλίου της Ευρώπης-Αποδέχτηκε την πρόταση Μητσοτάκη - tomanifesto.gr

Πανηγυρισμοί Φρουζή…

Εκτός από τους πολίτες ή τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που επιβράβευσαν τον πρώην πρόεδρο του κόμματος για την απόδειξη της εμπιστοσύνης που του δείχνει ο-κατ΄ άλλα πολιτικός αντίπαλος-Κυρ. Μητσοτάκης, την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε και το πρόσωπο-κλειδί του σκανδάλου Novartis, Κων. Φρουζής, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είχε διοργανώσει και προεκλογικό δείπνο για χάρη του σημερινού πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, πόσταρε…αστέρια προκειμένου να δείξει τα συναισθήματά του για αυτήν την εξέλιξη. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι είναι αυτό που ενδεχομένως συνδέει τον Κων. Φρουζή με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εύκολα όμως μπορεί να διαπιστωθεί η χαρά που νιώθει ο υπόδικος πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis Hellas για την τοποθέτηση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην «επιτροπή σοφών».

Με δυο λόγια: ο διορισμός Βενιζέλου τον…έστειλε στα αστέρια!

Η ανάρτηση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here