Πάρις Κουρτζίδης: «Η δικαστική διερεύνηση πρέπει να επεκταθεί…για καταγγελίες εκτός ΜΕΘ!»

0
157

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, με αφορμή την εισαγγελική παρέμβαση που προκλήθηκε μετά και από παρότρυνση του Κ.ΕΛ.ΑΝ., επανέρχεται και ζητά ενδελεχή έρευνα και πλήρη ενημέρωση για όλους όσοι πέθαναν ή πεθαίνουν, όχι μόνο μέσα σε «μαϊμού» εντατικές, αλλά και εκτός ΜΕΘ.

Ειδικότερα, ο κ. Πάρις Κουρτζίδης, δήλωσε:

Μετά την ορθή, αν και καθυστερημένη, εισαγγελική παρέμβαση, λόγω της «σκληρής» αλλά δίκαιης δήλωσής μας, σχετικά με την ανοχή που ενίοτε επιδεικνύει η ελληνική δικαιοσύνη στους κυβερνώντες, με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες Βασιλακόπουλου περί κατασκευής «μαϊμού» ΜΕΘ, οι οποίες παρουσίασαν αυξημένη θνητότητα, η διερεύνηση κρίνουμε ότι είναι επιβεβλημένο να επεκταθεί.

Ο διευθυντής παθολογικής του νοσοκομείου Λάρισας για παράδειγμα ήρθε να προστεθεί σε μια μακρά λίστα εν ενεργεία νοσοκομειακών ιατρών που καταγγέλλουν «υβριδικά εγκλήματα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αναρίθμητοι ασθενείς δια-σωληνώνονται εκτός ΜΕΘ.

Προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις δεν γίνονται. Αναβάλλονται επ’ αόριστον. Το υγειονομικό προσωπικό δεν επαρκεί, ωστόσο, το υπουργείο Υγείας είχε την «πολυτέλεια» να αναστείλει την εργασία σε 7.000 γιατρούς, νοσηλευτές και γενικά υγειονομικούς του ΕΣΥ.

Κι ενώ το τέταρτο κύμα πανδημίας ήταν αναμενόμενο, ο δε «πόλεμος» δείχνει να εντείνεται στα δημόσια νοσοκομεία, η κυβέρνηση αντί να τους ενεργοποιήσει, υποβάλλοντας τους σε τρία rapid test ανά βδομάδα, συνεχίζει να τους κρατά εκτός, ενεργώντας τιμωρητικά και εγκληματικά – γενικά για κάθε ανεμβολίαστο!

Την ίδια στιγμή, που οποιοσδήποτε εμβολιασμένος, μπορεί να νοσεί και να μη το γνωρίζει ή ασυνείδητα να μη το δηλώνει, εν τούτοις, βάσει πιστοποιητικού εμβολιασμού, δύναται να κυκλοφορεί παντού ελεύθερα, διασπείροντας τον ιό!

Πρόκειται για το απόλυτο θέατρο του παραλόγου που οδηγεί σε εγκλήματα: Κοινωνικά, οικονομικά, ακόμη και βιολογικά. Κατά τα λοιπά, υποτίθεται ότι όλα γίνονται για χάριν της δημόσιας υγείας και του δημοσίου συμφέροντος.

Όμως, προς χάριν του δημοσίου συμφέροντος, ως κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ζητάμε πλήρη έλεγχο και ενημέρωση:

-Πόσοι σε καθημερινή βάση ενώ νοσούν με βαριά συμπτώματα καταλήγουν εκτός ΜΕΘ;

-Πόσοι έχουν πεθάνει λόγω ανεπαρκούς φροντίδας μέσα σε «μαϊμού» ΜΕΘ;

-Πόσοι επιβαρύνουν την υγεία τους ή χάνουν τη ζωή τους γιατί το ΕΣΥ δεν μπορεί να τους υποβάλλει σε επέμβαση;

Υ.Γ. Επικίνδυνοι για την Δημόσια Υγεία: Κλείνει η ΜΕΘ Πύργου γιατί έχει έναν γιατρό!

Στις (15/11) είχε μείνει μόνο ένας γιατρός στη ΜΕΘ Πύργου μετά την αποχώρηση συναδέλφου του. Δυστυχώς θέμα ωρών-όχι ημερών-είναι να κλείσει οριστικά η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του γενικού νοσοκομείου Πύργου, αφού οι πληροφορίες όπως αναφέρει το «patrisnews.com», από την Πάτρα και την 6η ΥΠΕ, κάνουν λόγο ότι όλα τα σοβαρά περιστατικά πλέον, είτε κορωνοϊού, είτε άλλης φύσεως, θα μεταβαίνουν από τα νοσοκομεία της Ηλείας σε αυτά της Πάτρας.

Και αυτό διότι με έναν μόνο γιατρό δεν μπορεί να λειτουργήσει η ΜΕΘ στον Πύργο όλο το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα.

Αυτό αναμένονταν άλλωστε τις τελευταίες ημέρες, μετά και την είδηση ότι αποχώρησε ο ένας από τους δύο ιατρούς από τη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Πύργου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code