Παγκόσμια Πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond στις 28 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.

0
335

Η παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα ταινία του James Bond «No Time To Die» θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, στο Royal Albert Hall, ανακοινώθηκε στις 20/08/21, στον επίσημο λογαριασμό @007 Bond στο Twitter.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε ως απάντηση στις εικασίες, που κυκλοφορούσαν σε ψυχαγωγικά ΜΜΕ, ότι η προβολή της ταινίας ενδέχεται να καθυστερήσει ξανά εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού σε ορισμένες περιοχές του κόσμου.

Σε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό @007 Bond στο Twitter αναφέρθηκε ότι το «κόκκινο χαλί» για την πρεμιέρα της ταινίας θα στρωθεί στο Λονδίνο, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η ημερομηνία προβολής μετατέθηκε τρεις φορές από τότε που άρχισε η πανδημία του νέου κορωνοϊού τον Μάρτιου του 2020, καθώς οι κινηματογράφοι παγκοσμίως αναγκάστηκαν να κλείσουν.

Οι ταινίες του James Bond είναι μεταξύ των πιο επικερδών σειρών ταινιών του Χόλυγουντ. Το «Spectre» του 2015 συγκέντρωσε 880 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως, ενώ το «Skyfall» το 2012 πάνω από 1 δις δολάρια παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here