ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ! Οι Αζοφίτες απειλούν ο ένας τον άλλον ποιος θα την πρώτο-κοπανήσει από την Μαριούπολη-Σπαζοκεφαλιά το Azovstal.

0
258

Αυτό υποστηρίζει ο Στρατηγός Mikhail Mizintsev, επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Οι εθνικιστές που παρέμειναν στη Μαριούπολη προσπαθούν να εγκαταλείψουν την πόλη κατά μήκος ανθρωπιστικών διαδρόμων και ένας αγώνας έχει ξεδιπλωθεί μεταξύ τους για τη σειρά εξόδου, δήλωσε ο Στρατηγός Mikhail Mizintsev, επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τον στρατηγό, «οι μαχητές απειλούν ο ένας τον άλλον ότι θα πυροβολήσουν τη συνοδεία αν δεν είναι στις λίστες για εκκένωση στην πλησιέστερη ανθρωπιστική συνοδεία».

Οι αρχές του Κιέβου δεν είναι σε θέση να ελέγξουν τις ενέργειες των εθνικιστών, καθώς και να διασφαλίσουν την ασφάλεια αμάχων και ξένων πολιτών κατά τη διάρκεια ανθρωπιστικών επιχειρήσεων, είπε ο Μιζίντσεφ.

Ταυτόχρονα, το περασμένο Σάββατο, ο Καντίροφ είπε ότι οι Ουκρανοί εθνικιστές στη Μαριούπολη ήταν στριμωγμένοι και ότι είχαν «μόνο δύο επιλογές»: Είτε θα καταθέσουν τα όπλα τους και θα λογοδοτήσουν στο μέγιστο βαθμό του νόμου για τις δραστηριότητές τους, είτε τα σώματά τους θα παραδίδονταν στη γη χωρίς καμία τιμή.

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας κάλεσε επίσης επανειλημμένα τους Ουκρανούς εθνικιστές και ξένους μισθοφόρους να καταθέσουν τα όπλα και να φύγουν από τη Μαριούπολη για τις περιοχές που ελέγχονται από το Κίεβο.

Ωστόσο, η προσφορά απορρίφθηκε στο Κίεβο. Συνολικά, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι νεοναζί στην Ουκρανία κρατούν ως ανθρώπινες ασπίδες περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων πολιτών 18 χωρών.

Υ.Γ. ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here