Παντρεύεται τον «εκλεκτό» της καρδιάς του ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου!

0
237

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να παντρευτεί τον Βέλγο αγαπημένο του, Γκοτιέ Ντεστενέ.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στις 15 Μαΐου 2015. Όλα αυτά, λίγους μήνες μετά την νομιμοποίηση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών στη χώρα.

Όπως επισημαίνει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες σχετικά με τον γάμο, καθώς ο ίδιος ο Μπετέλ δεν επιθύμησε να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Δεν επιθυμεί να κάνει επίδειξη της προσωπικής του ζωής και απέρριψε το αίτημα εφημερίδων που επικεντρώνονται στην προσωπική ζωή διασημοτήτων να καλύψουν την τελετή» γνωστοποίησε η πηγή.

Στο μεταξύ, ανάμεσα στους καλεσμένους αναμένεται να είναι και ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ!

Ο 42χρονος Μπετέλ είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να παντρευτεί με τον Ντεστενέ, έναν αρχιτέκτονα με τον οποίο έχουν συνάψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης από το 2010.

«Μου το ζήτησε και εγώ είπα ναι» δήλωσε στους Los Angeles Times. Το Λουξεμβούργο νομιμοποίησε τον Ιούνιο του 2014 το γάμο μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου αναγνωρίζοντας επιπλέον στα ζευγάρια το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here