Παράδοση-παραλαβή της Περιφέρειας Αττικής από το Γιάννη Σγουρό στη Ρένα Δούρου.

0
195

Για όλα τα ζητήματα της Περιφέρειας Αττικής και των νομικών προσώπων στα οποία προΐσταται εκ του νόμου ο Περιφερειάρχης Αττικής, ενημέρωσε την Παρασκευή 29/08/2014 το μεσημέρι ο Γιάννης Σγουρός τη Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια ουσιαστικής συνάντησης που είχαν στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Σγουρός την ενημέρωσε αναλυτικά για όλα τα τρέχοντα θέματα της Περιφέρειας, τις εκκρεμότητες και τις άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών. 

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού της Περιφέρειας Αττικής, με το οποίο συνεργάστηκε άριστα και αποτελεσματικά τα 3,5 χρόνια της θητείας του, ενώ δεν παρέλειψε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους υπαλλήλους της Περιφέρειας για τη συνεργασία αυτή.

Παράλληλα παρέδωσε στην κ. Δούρου σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή την έκδοση του Απολογισμού της θητείας του (2011-2014), που αριθμεί 21 συνολικά τόμους, και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της προς όφελος των πολιτών και της Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρέστησαν νυν και νεοεκλεγέντες Αντιπεριφερειάρχες.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η αντιδεοντολογική συμπεριφορά του απερχόμενου Δημάρχου Χιωτάκη προς τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο!

Απέφυγε μέχρι και την Παρασκευή 29/08/20 να ενημερώσει, όπως είθισται, αναλυτικά για όλα τα τρέχοντα θέματα του Δήμου Κηφισιάς, τις εκκρεμότητες και τις άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών!

ΚΡΙΜΑ κ. Χιωτάκη διότι θα έπρεπε να πάρετε δείγματα γραφής από τον φίλο σας Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό……για να μην στιγματιστείτε στο τέλος της θητείας σας από ένα τόσο μεγάλο «ατόπημα» απέναντι στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here