Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

0
353

Ηχηρή παρέμβαση για ηθική και πολιτική ευθύνη της συγκάλυψη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υ.Γ. Άστραψε και βρόντηξε από οργή ο Πάνος Καμμένος με ανάρτηση του πριν λίγο στο διαδίκτυο σχετικά με τις καταγγελίες που αφορούν τον Λιγνάδη:

Αυτό το κτήνος, τον βιαστή παιδιών και τους συνενόχους τους ελπίζω να τους έχουν σε συνεχή παρακολούθηση μέχρι να τους μαζέψει ο Εισαγγελέας και να μην διαφύγουν στο εξωτερικό.

Υ.Γ.1. «Πιάστε τον, ο εικονιζόμενος είναι επικίνδυνος βιαστής»! Παραπλάνησε, λέει, Λίνα  Μενδώνη και Κατερίνα Σακελλαροπούλου…του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ.

Ο γνωστός δικηγόρος της Αθήνας Γιάννης Βλάχος ξεγύμνωσε και εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Την άφησε επι ημέρες να περιφέρει την Πολιτική της Γύμνια αραιά-αραιά σε στυλ Παναγιωταρέα σχετικά με τον Λιγνάδη. Ούτε λέξη αποδοκιμαστική και οι φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του κόσμου. Ανάμεσα σε αυτές και εκείνη που εκθέτει επίσης ανεπανόρθωτα την πρόεδρο Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Αφού λοιπόν τους άφησε να βλέπει ο λαός την υπευθυνότητα τους, πρωί Παρασκευής κατέθεσε μήνυση για βιασμό ανηλίκου κάτω των 15-14 ετών από τον με επιλογή Μητσοτάκη-Μενδώνη διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και θαμώνα του προεδρικού Μεγάρου Δημ. Λιγνάδη!

Μετά τη μήνυση  ο κ. Βλάχος δήλωσε τα εξής:

«Κατατέθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών μήνυση για βιασμό σε βάρος ανηλίκου. Το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε το 2010, όταν το θύμα ήταν ηλικίας 14 ετών, μαθητής Β´ τάξης Γυμνασίου. Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί.

Ως δράστης, πασίγνωστος ηθοποιός, το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίως εντόνως τη δημοσιότητα. Ζητάω να παρέμβει άμεσα και να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης, διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη στο κοινωνικό σύνολο».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here