Παρέμβαση του «τέως» υπέρ του Τσίπρα!

0
178

Στήριξη στη νέα κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Times» ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος για πρώτη φορά από το ΄74 όταν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα, παρακολούθησε από το μπαλκόνι της σουίτας του στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» την παρέλαση.

Χαμογελαστός και ευδιάθετος, παρακολουθούσε τους άψογους σχηματισμούς και το πλήθος κόσμου, ενθυμούμενος ίσως με νοσταλγία τις παρελάσεις εκείνες κατά τις οποίες ο ίδιος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο.

Ο τέως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα με το δημοψήφισμα του 1974, το οποίο έγινε μετά από αίτημα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

«Μια ευκαιρία στο νέο ηγέτη»

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σε συνέντευξη που έδωσε στους «The Times», μίλησε για τη λιτότητα, τη νέα κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά και το «μαρτύριό του» με την παραθαλάσσια κατοικία που νοικιάζει στην Ελλάδα….

«Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος επέστρεψε από την εξορία και βλέπει ελπίδα στις πολιτικές κατά της λιτότητας», ανέφερε πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «The Times», που φιλοξενεί δηλώσεις στήριξης του τέως στη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Η Ελλάδα έχει υποφέρει πολύ. Πρέπει να δώσουμε στον νέο ηγέτη μια ευκαιρία», λεει και σημειώνει πως ο ίδιος βλέπει ελπίδα στις πολιτικές εναντίον της λιτότητας που έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, μετά από 47 χρόνια «εξορίας», και τώρα ζει σε μια παραθαλάσσια κατοικία που ο ίδιος νοικιάζει.

«Πλημμυρίζει συνέχεια, έχουμε λάσπη σε όλο το υπόγειο» εξομολογήθηκε στη βρετανική εφημερίδα.

Ακόμα όμως κι αν δεν μπορεί να βρει υδραυλικό, σημειώνει το δημοσίευμα, ο πρώην βασιλιάς των Ελλήνων είναι ένας από τους πιο καλά δικτυωμένους ανθρώπους στην Ευρώπη.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here