ALERT: Παραίτηση Συλλούρη από την Προεδρία της Κυπριακής Βουλής για το σκάνδαλο των «χρυσών διαβατηρίων».

0
377

Την παραίτησή του από το αξίωμα του Πρόεδρου της Βουλής ανακοίνωσε ο Δημήτρης Συλλούρης, σημειώνοντας ότι διατηρεί ακέραιη την πεποίθηση ότι «με κανένα τρόπο δεν έχω παραβιάσει τον Νόμο», αλλά ότι με την παραίτησή του αφαιρείται από κάποιους το πρόσχημα ότι η παρουσία μου στο αξίωμα του Προέδρου της Βουλής παρεμποδίζει με οποιοδήποτε τρόπο την ομαλή λειτουργία της Βουλής, κάτι το οποίο «ουδέποτε θα διανοούμουν να πράξω».

«Σε προηγούμενη δήλωση μου είχα αναφέρει ότι δεν θα υπέβαλλα παραίτηση από το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών που διεξάγονται από την Πολιτεία. Είχα επίσης σημειώσει, ότι έχω ήδη λάβει τις αποφάσεις μου για το τι θα πράξω μετά την ολοκλήρωση των ερευνών», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Συλλούρης.

Περαιτέρω, προσθέτει, «είχα γνωστοποιήσει ότι σε περίπτωση που ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας κρίνει ότι πρέπει να αποταθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο με αίτημα την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας, στο πλαίσιο των σχετικών ερευνών, δεν προτίθεμαι να υποβάλω οποιαδήποτε ένσταση με ότι αυτό υποδηλοί».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here