ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δ. Καλογερόπουλος!!

0
187

Την παραίτησή του από την θέση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής υπέβαλε ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος, άμεσα, αντικαταστάθηκε από τον πρώην Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νησιών, Μανώλη Αγγελάκα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποίοι οι λόγοι παραίτησης του Δημήτρη Καλογερόπουλου, όπου τα «σενάρια» είναι δύο: 

Κατά το πρώτο, ο κ. Καλογερόπουλος φέρεται να έχει παραιτηθεί για να ενεργοποιηθεί ξανά ως υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2014.

Όμως είναι το δεύτερο, εκείνο που «ιντριγκάρει» το ενδιαφέρον. Βλέπετε, η παραίτηση Καλογερόπουλου ήρθε λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση επιστολής, που απηύθυνε ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γ. Μαρινάκης, στο Υπουργείο Εσωτερικών, με την οποία απειλεί με δικιά του παραίτηση…, σε περίπτωση που προχωρήσει η μεταστέγαση του καταυλισμού των Ρομά από το Νομισματοκοπείο Χαλανδρίου στη θέση Κανδήλι των Μεγάρων.

Οι «κακές γλώσσες» λένε πως, ο κ. Καλογερόπουλος δέχθηκε πιέσεις να ανακαλέσει την απόφασή του για τη μεταφορά του καταυλισμού, εκείνος δεν υποχώρησε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε παραίτηση και αντικατάσταση.

Εάν το σενάριο αυτό ισχύει, τα πράγματα στη κυβερνώσα παράταξη περιπλέκονται μιας και ο κ. Καλογερόπουλος, πέραν από τη διοικητική του θέση, είναι και υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας……

Στην ουσία πάντως της υπόθεσης του καταυλισμού, ο κ. Μαρινάκης επισκέφθηκε ήδη το νέο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με τον κ. Αγγελάκα να ζητά περιθώριο χρόνου μέχρι να ενημερωθεί για την υπόθεση, προκειμένου να πάρει τις όποιες νέες αποφάσεις.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here