ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ πεζοδρομίου και οδοστρώματος στην οδό Β. Ηπείρου 57 !!

0
222

Στην εφημερίδα μας λάβαμε σήμερα και ώρα 1.25μμ το ακόλουθο e-mail το οποίο δημοσιεύουμε:

«Γνωρίζοντας την ευαισθησία της έγκυρης εφημερίδας «Kifisia Press» για τους ευάλωτους χρήστες, παρακαλώ πολύ όπως αναδείξετε το παρακάτω γεγονός από την εφημερίδα σας μήπως και ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι του Δήμου.

Η οδός Β. Ηπείρου στην Νέα Ερυθραία είναι δρόμος που χρησιμοποιούν πάρα πολύ γονείς και παιδιά για να πηγαίνουν στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας στην οδό Β. Ηπείρου 57 στη Νέα Ερυθραία, προκειμένου να παρκάρει στο πεζοδρόμιο δύο θηριώδη τζιπ, τοποθέτησε μεγάλες πέτρες στο οδόστρωμα για να μπορεί ανενόχλητος να μπαινοβγαίνει στο σπίτι του!

Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες / αναφορές μου προς τον Δήμο, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουν απομακρυνθεί οι πέτρες από το οδόστρωμα κάτι που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τους πεζούς και ειδικώς για τους μαθητές των παρακείμενων σχολείων!

Επίσης δεν έχει γίνει καμία σύστασης από την Δημοτική Αρχή για την παράνομη στάθμευση επί του πεζοδρομίου των δύο τζιπ του ιδιοκτήτη της εν λόγω οικίας!

Με εκτίμηση

Κάτια Αποστολίδου
Μητέρα δύο παιδιών 7 και 10 ετών»

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Παρακαλούμε την εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για τα πεζοδρόμια κ. Καλλιόπη Πάστρα-Μάγιερ, όπως ενεργοποιηθεί άμεσα και (1) αποκαταστήσει το σοβαρό πρόβλημα μετακίνησης των πεζών λόγω του μπλοκαρισμένου πεζοδρομίου και (2) συνετίσει τον παρανομούντα ιδιοκτήτη της οικίας στην οδό Β. Ηπείρου 57.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here