Πλαστά Πιστοποιητικά: Πώς μπορεί κάποιος να αλλάξει το τεστ;

0
319

Δείτε το σχεικό βίντεο…

Πλαστά πιστοποιητικά: Προβληματισμό προξενούν στις αρχές τα απανωτά περιστατικά «εμβολιασμών μαϊμού» σε ολόκληρη τη χώρα, την ώρα που μαίνεται η πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Star» υπάρχει κενό στο σύστημα, που μπορεί να εκμεταλλευτούν όσοι θέλουν να εκδώσουν πλαστό πιστοποιητικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γιατροί των δημόσιων αλλά και των ιδιωτικών νοσοκομείων, που έχουν δικαίωμα συνταγογράφησης, έχουν πρόσβαση στο σύστημα με ειδικό κωδικό, όπου δηλώνονται τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού.

Πλαστά πιστοποιητικά: Οι καταγγελίες.

Σύμφωνα με καταγγελία, ένας γιατρός που έχει κάνει τεστ ακόμα και εάν έχει βγει αρνητικό μπορεί να το δηλώσει θετικό, αν θέλει να εξασφαλίσει πιστοποιητικό νόσησης, αποφεύγοντας έτσι τον εμβολιασμό και την αναστολή εργασίας.

Ο ίδιος ο ταμίας του ιατρικού συλλόγου Αιγίου, κ. Κωνσταντίνος Μωρός μπροστά στην κάμερα του Star άλλαξε το δικό του τεστ από αρνητικό σε θετικό για να δείξει την διαβλητότητα του συστήματος, πώς δηλαδή μερίδα γιατρών μπορεί να εκμεταλλευτεί ή εκμεταλλεύεται ήδη αυτή την τρύπα.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΑΥΓΗ, «υπάρχει εντολή από το υπουργείο Υγείας στους διοικητές των νοσοκομείων να επιβάλουν σιωπητήριο στους γιατρούς για τυχόν κενά του συστήματος.

Οι γιατροί οι οποίοι παρατηρούν περιπτώσεις που αποδεικνύουν ότι το σύστημα δεν λειτουργεί απειλούνται μέχρι και με «ΕΔΕ» σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here