Ποίος δεν γνωρίζει την πόρτα του Δημαρχείου Κηφισιάς;

0
214

Στα θέματα προτεραιότητας «Αποκατάστασης Ενανθράκωσης Σκυροδέματος»  και οξείδωσης οπλισμών με μέθοδο STOP CORROSION της Νέας Διοίκησης είναι και η είσοδος του Δημαρχείου Κηφισιάς και συγκεκριμένα η κατά μήκος ρηγμάτωση και αποκόλληση τεμαχίων σκυροδέματος.

Καταπόνηση που έχει επιμηκυνθεί, σε όλο το μήκος της οροφής, της Εισόδου του Δημαρχείου και είναι προφανές ότι δεν υπάρχει η κατάλληλη μέριμνα προστασίας εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ίσως αυτό εννοούσε τοπική εφημερίδα της Κηφισιάς η οποία έγραψε ότι η Νέα Διοίκηση δεν γνωρίζει την πόρτα του Δημαρχείου!…..αλλά δεν ήξερε πώς να συντάξει το άρθρο. Δεν ήξερε πώς να διατυπώσει τις φράσεις.

Οι ομάδες εργασίας της Νέας Διοίκησης προετοίμασαν τα θέματα που απασχολούν τους Δημότες. Για πρώτη φορά έγινε καταγραφή των πάντων. Δούλεψαν ακατάπαυστα όλο το καλοκαίρι.

Ένα από τα πολλά θέματα που απασχόλησε τις ομάδες εργασίας όπως μας πληροφόρησαν ήταν και η ασφάλεια και η συντήρηση των κτιρίων και φυσικά η είσοδος του Δημαρχείου!!

Τα σημεία αυτά συχνής διέλευσης, πρέπει να ελέγχονται σε τακτική βάση και να αποκαθιστώνται όπως μας τόνισαν οι τεχνικοί και το αξιόλογο επιστημονικό δυναμικό που διαθέτει η Νέα Διοίκηση (πρωτόγνωρο για Διοίκηση στην Κηφισιά να διαθέτει τέτοιο έμπειρο επιστημονικό δυναμικό).

Βέβαια μπορεί κάποιος να ισχυριστεί «εμείς ξέραμε» Η νέα τοπική αυτοδιοίκηση δήλωσε ότι σε 90 ημέρες θα πραγματοποιηθούν όλα αυτά τα βασικά βήματα.

Χρειάστηκαν 5-10χρόνια και δεν δόθηκαν στους Δημότες της Κηφισιάς βασικές συντηρήσεις και αποκαταστάσεις.

Ποιος είναι αποφασισμένος, σε 90 ημέρες να δώσει πάλι την εικόνα της Κηφισιάς, φαίνεται από την προετοιμασία, το μεράκι και την όρεξη.

Ποιος μπορεί να το πράξει επίσης φαίνεται.

Τα συμπεράσματα δικά σας…….. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here