Ποινική Δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας στον «σαμουράι» δράστη για ανθρωποκτονία που έλαβε χώρα στην Κηφισιά το Σάββατο το πρωί.

0
244

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή και έλαβε προθεσμία για την απολογία του.

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα άσκησε στον δράστη που σκότωσε αναίτια τον εργάτη φυσικού αερίου στην Κηφισιά και τραυμάτισε έναν ακόμα άνδρα.

Συγκεκριμένα ασκήθηκε δίωξη για αδικήματα κακουργηματικού και πλημελληματικού βαθμού σε βάρος του 40χρονου, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι πυροβόλησε τους άνδρες διότι ήταν θύμα «μαύρης μαγείας», ενώ φορούσε και λευκή στολή πολεμικών τεχνών που παρέπεμπε σε σαμουράι.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το πρωί στην Εισαγγελία και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και για τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή και έλαβε προθεσμία για την απολογία του.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως αναφορικά με το παρελθόν του άνδρα από γείτονες του είναι συγκλονιστικές. Κάποιοι από αυτούς ανέφεραν πως εκπαιδευόταν στην ταράτσα του σπιτιού του με σπαθιά και όπλα ενώ τον είχαν δει να πυροβολεί κατά κάδων σκουπιδιών αλλά και ζώων.

Γείτονες ρώτησαν το δράστη γιατί τους πυροβόλησε κι εκείνος απάντησε «δεν με ενδιαφέρει» και επέστρεψε απαθής και ψυχρός στο σπίτι του, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρας του τραυματία. Είπε ότι βγήκε τρέχοντας από το σπίτι της μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς, είδε το γιό της μέσα στα αίματα και άρχισε να ουρλιάζει. Πήγε στο σπίτι του δράστη και φώναζε τη μητέρα του για να της πει ότι ο γιος της σκοτώνει το δικό της παιδί.

Η μητέρα του δράστη, ανέφερε στην αστυνομία ότι ο γιος της λάμβανε κανονικά τη φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε να παίρνει.

Τι καταγγέλλουν οι γείτονές του

Οι κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με το MEGA, καταγγέλλουν πως ο δράστης είχε απασχολήσει τη γειτονιά καθώς συχνά πυροβολούσε στην ταράτσα του σπιτιού του και όχι μόνο.

«Κάποιο βράδυ βρεθήκαμε γύρω στις 5 το πρωί έξω για να φύγουμε για ταξίδι και είδαμε (τον δράστη), τον είδαμε με κουκούλα, περίεργη, αμφίεση, φτάνοντας εδώ κοντά στο σπίτι του, έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε τον κάδο σκουπιδιών», σημείωσε άλλος κάτοικος της περιοχής.

Όπως λένε οι μαρτυρίες των περιοίκων πολύ συχνά ο άνδρας κυκλοφορούσε νυχτερινές ώρες με κουκούλα στο κεφάλι, να περπατάει προκλητικά και να κοιτάει έντονα άλλους περαστικούς. Αρκετοί είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία χωρίς να έχει γίνει κάτι.

Μητέρα τραυματία: Είπα στον δράστη «σκότωσες το παιδί μου»

Όπως αποκάλυψε η μητέρα του 43χρονου τραυματία που δέχθηκε τα πυρά από τον 40χρονο δράστη, όταν συνάντησε τον δράστη στον δρόμο και του είπε ότι «σκότωσες το παιδί μου», η απάντηση του άνδρα ήταν απίστευτα ψυχρή και ταυτόχρονα σοκαριστική: «Καλά του έκανα» είπε.

«Άκουσα τον γιο μου να φωνάζει μας σκοτώνει βοήθεια. Και έτρεξα ξυπόλητη και ήμουν η πρώτη. Και τον έβλεπα που έφευγε και του έλεγα μου σκότωσες το παιδί γιατί; Και μου λέει καλά τους έκανα…Τους είπε για την Σολομωνική και σε τέτοια απόσταση άρχισε να πυροβολεί»…πρόσθεσε.

Ο γιος ευτυχώς της στάθηκε τυχερός και νοσηλεύεται με τραύματα στον γοφό στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όμως ο 43χρονος συνεργάτης του υπέκυψε στα τραύματά του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Υ.Γ. Κηφισιά: H στολή σαμουράι και το «οπλοστάσιο» του δράστη.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του δράστη…

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

Υ.Γ.1. Ξεσπά ο αδερφός του νεκρού θύματος στην Κηφισιά: Πώς γίνεται να αφήνουν ελεύθερο με χαρτί έναν ψυχάκια;

Με πόνο ψυχής μιλά στο «protothema.gr» ο αδερφός του άτυχου άνδρα που έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς στην Κηφισιά:

Μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν «τρέξτε στο ΚΑΤ». Δεν τον πρόλαβα τον αδερφό μου. Είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Πώς γίνεται έναν ψυχάκια, να τον αφήνουν ελεύθερο από το ψυχιατρείο με χαρτί στα χέρια, να κυκλοφορεί ελεύθερος και να έχει ολόκληρο οπλισμό στο σπίτι του και να θερίζει κόσμο. Από που τα βρήκε, ποιος του τα έδωσε όλα αυτά. Δεν μπορώ να το πιστέψω.

Να φοβόμαστε να βγούμε έξω. Ο αδερφός μου έφυγε άδικα και δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου αυτό το πράγμα. Πρέπει κάτι να αλλάξει γιατί θα υπάρξουν κι άλλα θύματα σε όλη την Ελλάδα, δυστυχώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here