Ποιοί στην ΝΔ αμφισβητούν τον Μητσοτάκη;

0
543

«Ποιος θα το περίμενε ότι ο…βασιλιάς Κυριάκος θα ξεγυμνωνόταν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα»…Το ερώτημα-διαπίστωση προέρχεται από το φιλοσαμαρικό «antinews» και σκιαγραφεί ένα κλίμα εντός ΝΔ που πόρρω απέχει από τις δημοσκοπήσεις του θριάμβου και του «παντοδύναμου» Πρωθυπουργού.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, υπό τον τίτλο «Αντίστροφη Μέτρηση» εστιάζει κυρίως στις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά τα οποία χαρακτηρίζει «βραδυφλεγή βόμβα», λέει ότι η δημόσια παραδοχή Μητσοτάκη περί «μυστικής συμφωνίας» με την Τουρκία έβαλε μπουρλότο στην ΝΔ και προειδοποιεί για ισχυρότατες αναταράξεις – ακόμη και για πτώση της Κυβέρνησης και διάσπαση της ΝΔ.

«Η δημόσια παραδοχή», γράφει, «δια χειρός Μητσοτάκη περί μυστικής συμφωνίας με την Τουρκία, ενώ στο εσωτερικό υποδύεται τον Κολοκοτρώνη κι ο Σουλτάνος κάνει αμέριμνος κρουαζιέρα στο Αιγαίο, έριξε μπουρλότο τόσο ενδοκυβερνητικά όσο και εσωκομματικά.

Πληροφορίες του «antinews»  αναφέρουν ότι η πατριωτική πτέρυγα της ΝΔ μπορεί να έβαλε πλάτη στην Ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία επειδή υποτίθεται ότι ακυρώνει το τούρκο-λιβυκό μνημόνιο, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να βάλει πλάτη σε συνυποσχετικό με την Τουρκία – δηλαδή στην προσφυγή στην…σολομώντεια Χάγη – που ετοιμάζεται να υπογράψει ο Μητσοτάκης μέχρι τον Νοέμβριο, όπως προσθέτουν οι ίδιες πηγές».

«Καλό είναι», προσθέτει, «να μας πληροφορήσει το Μαξίμου αν η συμφωνία με την Τουρκία που ανέφερε ο πρωθυπουργός αποτελεί το συνυποσχετικό που μας αποκάλυψαν οι παραπάνω πηγές. Αν όντως επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, όπως αντιλαμβάνεστε η κυβέρνηση οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε πτώση και η ΝΔ σε διάσπαση».

Ανεξαρτήτως του πόσο βάθος πέραν της ρητορικής τους έχουν αυτές οι προειδοποιήσεις, όπως και του πόσο ισχυρός είναι πια ο Αντώνης Σαμαράς για να μπορεί να προκαλέσει τεκτονικές εξελίξεις εντός ΝΔ, η ένταση του δημοσιεύματος αποκαλύπτει ότι πίσω από τους διθυράμβους για τα…επιτεύγματα του επιτελικού κράτους και των αρίστων, το Κυβερνών Κόμμα βράζει.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here